Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20

Thread: road runner not loading anymore, just hangs.

  1. #1
    Low Bitrate Nav2k's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne
    Posts
    64

    road runner not loading anymore, just hangs.

    hi guys,
    was trying to put some new skins today...
    the logo of the skin wasnt working properly, it was suggested i uninstall flash and reinstall it so i did...

    now road runner loads up and at the loading screen where it says starting winamp, it hangs. (not responding). it makes the windows error noise, and no error message though. Also the task bar dissapears.

    I have uninstalled/reinstalled flash/roadrunner/winamp several times but to no avail.

    can anyone tell me whats going on or atleast how to get an error message?

    cheers,

    Nav

  2. #2
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    how are you installing flash? Depending on what browser you use it will install a different version of flash. Use IE to install. Firefox uses its own flash install so you can have ver 9 installed under IE and ver8 under Firefox. I think there is a stand alone install also.

    If its not flash, check that winamp isnt hung or multiple instances already started, this will hand RR also.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  3. #3
    Low Bitrate Nav2k's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne
    Posts
    64
    thanks for ur reply liquid smoke. ill double check the winamp issue but i dont think this is the case.

    the pc in question is not connected to the net, i did a google search for a "adobe flash download" and downloaded the file (version 9). the computer in question can't be connected to the net..i've never even opened ie on it let alone got firefox.

    how should i go about this? I downloaded it from my home computers onto USB and installed it on the carputer.

    cheers,

    Nav

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    You can download flash on another machine and install it on the carpc.. there is a standalone download you can use -- check the FAQs.. I still don't understand why some machines just freeze when no flash is intalled -- it should merely just run without any flash elements, but I guess that is a M$ thing for you.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Low Bitrate Nav2k's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne
    Posts
    64
    i actually tried and when installing it goes "unable to locate ur plugins directory so will install into the following folder... (/system32/macromed/) however it may not work correctly ..." (vague message, cant remember exactly off my head)

    ill check the FAQ if it says some different place to install it..


    thanks for ur reply,


    Nav

  6. #6
    Newbie tobiasmarx's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Germany, BaWŁ
    Posts
    27
    Hi Nav2k!

    I had the same issue you have... unfortunately the only thing that worked for me, was to reinstall Windows, even deleting RR and reinstalling it didn't help...

    Regards,

    Tobias

  7. #7
    Low Bitrate Nav2k's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Melbourne
    Posts
    64
    thanks a lot Tobias.
    Yup i have reinstalled it and its working fine...however i find the trouble occurs with a particular skin (and then i reinstall windows)
    so im just going to avoid that skin from now on.


    cheers for your help,

    Nav

  8. #8
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    you guys really shouldn't have to reinstall windows for a flash issue. seems like severe overkill. Nor should a skin require you to have to repeat the process.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    2
    I just started having this issue too...I am rather new to RR and similar though...

    I installed RR, tried loading it with default settings, and did exactly the same as OP. I then installed winamp, still the same. I installed flash 9, same, unisntalled 9, installed 8, same...just sits there and uses 80-90% cpu

    I downloaded and installed 8 from here:
    http://www.adobe.com/cfusion/knowled...fm?id=tn_14266

    Before I got the machine I set this up on, I tested RR in a VM to get the idea of how it works, and didnt have this problem...I also uninstalled, deleted the folder, rebooted, reinstalled, used all default, and still got this problem (beep w/ no error message and nothing in event viewer, then hangs). I even tried a different skin, and it does change the loading screen, but still freezes when it says loading winamp (which does start up)

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    same problem here. uninstalled/reinstalled but no go. got frustrated and reinstalled windows and all is well now. we'll see how it goes...

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Audio gatway issues with Road Runner and Phoco
    By Cruizer in forum Road Runner
    Replies: 7
    Last Post: 03-15-2006, 11:06 AM
  2. problems with video + road runner.
    By nealric in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 01-14-2006, 10:37 PM
  3. Road Runner Setup
    By zaid175 in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2005, 06:00 PM
  4. Controlling Road Runner with Sendmessage
    By Prem in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 02-03-2005, 02:54 PM
  5. Road Runner users...
    By ODYSSEY in forum Off Topic
    Replies: 7
    Last Post: 08-21-2001, 01:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •