Results 1 to 5 of 5

Thread: RR Slow Startup - PhoneControl

  1. #1
    Variable Bitrate BMVEE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Beautiful British Columbia, CANADA.... eh!
    Posts
    256

    RR Slow Startup - PhoneControl

    Hi Everyone..

    I've spent some time searching on this, but I can't find anything in the posts (many) that I've seen. When RR (Current BETA) first launches, everything seems to start well until it gets to PhoneControl, where it pauses for about 6 seconds, then continues. I assume this is a timeout since I don't use PHOCO on my system. Is there a way I can disable PHOCO from launching. I'm planning on using Freefone when I can get to it, but for now... it's not necessary.

    TIA and sorry if there is info here on this specifically; I just couldn't find it.

  2. #2
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by nishboo View Post
    selling the carPC...

    switching out to a DVD player
    Seeing as you're selling the carpc I guess you don't need a reply to this post
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  3. #3
    Variable Bitrate BMVEE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Beautiful British Columbia, CANADA.... eh!
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by wizz View Post
    Seeing as you're selling the carpc I guess you don't need a reply to this post
    ??? I'm not sure what you are talking about, I think you have me confused with another post! You might want to read a bit more carefully M8!

    But thanks all the same!

  4. #4
    MGD
    MGD is offline
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    MGD's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,756
    BMVEE, for your problem....
    Run RRConfig.exe and click on phone. Then delete the path to PhonControl.net and it will not ask you again.

  5. #5
    Variable Bitrate BMVEE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Beautiful British Columbia, CANADA.... eh!
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by MGD View Post
    BMVEE, for your problem....
    Run RRConfig.exe and click on phone. Then delete the path to PhonControl.net and it will not ask you again.
    Thanks! I'll do that when I get back in the CAR! Thanks for the quick response!

    EDIT: Yup.. thanks! works!

Similar Threads

  1. ipod slows down RR startup
    By bmbr in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 10-20-2007, 08:59 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-23-2006, 08:38 PM
  3. Generalized Perception of RR from a new user
    By replicant in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2005, 10:41 PM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. Bruno Speech Recognition with RR?
    By ruairi in forum Road Runner
    Replies: 12
    Last Post: 05-03-2005, 12:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •