Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 20 of 20

Thread: RR won't start at all

  1. #11
    Variable Bitrate Arrow's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    West Lafayette, IN
    Posts
    288
    Try reinstalling the vb6 runtime files

  2. #12
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    2

    Cant load RR...WTF

    Im new to the carputer world and have tried to get this to work but when I double click on the RR icon I get "Unexpected error,quitting"

    I dont know what the problem is here and I didnt find anything in the FAQ section regarding this issue(that Im sure that someone has had before.

    Please help.

  3. #13
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    i tried dowloading onto my laptop this week got the same thing.
    centafruse trial loaded fine. but i really wanna try rr and use it as my frontend.

  4. #14
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    163
    Aha! and I was told nobody had this problem..
    All newer builds since Sept 2008 would result in "Unexpected error,quitting" message/error on my system too...
    I fixed this by restoring my system backup from June - have no idea what contaminated the system between June and September.

    Posted about this in this thread:
    09/23/08 OFFICAL Road Runner Release Update

    --max

    Quote Originally Posted by Turb02 View Post
    Im new to the carputer world and have tried to get this to work but when I double click on the RR icon I get "Unexpected error,quitting"

    I dont know what the problem is here and I didnt find anything in the FAQ section regarding this issue(that Im sure that someone has had before.

    Please help.

  5. #15
    Fusion Brain Creator 2k1Toaster's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Colorado, but Canadian!
    Posts
    10,049
    Probably some of mitch's stuff...

    Did you follow the registering of the dlls and such?
    Fusion Brain Version 6 Released!
    1.9in x 2.9in -- 47mm x 73mm
    30 Digital Outputs -- Directly drive a relay
    15 Analogue Inputs -- Read sensors like temperature, light, distance, acceleration, and more
    Buy now in the MP3Car.com Store

  6. #16
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    163
    I did try to register those dll's (GDI_something_wrapper.dll and winamp.dll ???) but they refused to register which was another weirdness.. Finally I gave up and restored a backup which helped.

    Quote Originally Posted by 2k1Toaster View Post
    Probably some of mitch's stuff...

    Did you follow the registering of the dlls and such?

  7. #17
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,266
    i take it from ur other post, u got it working...
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  8. #18
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    163
    Yes. I got it working. But I had to basically reinstall XP - restored a backup with an almost fresh XP install - no junk which I could pick up between June and September (including unsuccessful install/uninstall of MS Visual Studio).
    --max

    Quote Originally Posted by mitchjs View Post
    i take it from ur other post, u got it working...

  9. #19
    Newbie
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    5
    i had a lil succes over the weekend. got lucky and tried opening by right clicking and clicked on "open as administrator". i worked!

  10. #20
    Constant Bitrate
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    163
    I heard about this solution.. Must be Vista.. I however am using XP. But like I mentioned, I fixed my problem - my system was contaminated with something (still unknown what).

    Quote Originally Posted by rodneyxl7 View Post
    i had a lil succes over the weekend. got lucky and tried opening by right clicking and clicked on "open as administrator". i worked!

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. REQUEST: Run Multiple RR instances
    By Jarrod in forum Road Runner
    Replies: 33
    Last Post: 12-21-2008, 08:54 AM
  2. EniCar the RR Clone
    By enitalp in forum Software & Software Development
    Replies: 296
    Last Post: 12-13-2008, 06:12 PM
  3. XMD RR Hibernation & XMRESET
    By hank_kls65 in forum Road Runner
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2007, 04:14 PM
  4. Before I start a skin, can RR do this?
    By wilsonj in forum Road Runner
    Replies: 14
    Last Post: 01-04-2006, 08:23 PM
  5. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 02:17 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •