Results 1 to 6 of 6

Thread: 2 Hits for Mute.

  1. #1
    Mod - all of it.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Buena Park, So Cali
    Posts
    523

    2 Hits for Mute.

    I am noticing that it takes 2 hits for the mute to happen. I dont know if it something I did, or if it is a feature,or a bug. I uninstalled and reinstalled RR, and tried this with Carwings, DFX4 and my custom version of DFX4.



    1. Version of RideRunner being used (should really be using the lastest).7/17/2009



    2. Skin Being used (Best to have tested with more than one skin, esp the Default : Carwings)Carwings, DFX4, My custom DFX4



    3. Full description of problem including any steps taken by yourself to resolve it. Unistalled and reinstalled RR. Tried with 3 skins, The problem is not there with a virgin RR.ini file. But as soon as I run Config.exe, and put in my settings, it shows up again.



    4. Attach a zip file with the following




    5. I have used the search function of the forum to see if the problem has occured before.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by drewbp View Post
    I am noticing that it takes 2 hits for the mute to happen. I dont know if it something I did, or if it is a feature,or a bug. I uninstalled and reinstalled RR, and tried this with Carwings, DFX4 and my custom version of DFX4.



    1. Version of RideRunner being used (should really be using the lastest).7/17/2009



    2. Skin Being used (Best to have tested with more than one skin, esp the Default : Carwings)Carwings, DFX4, My custom DFX4



    3. Full description of problem including any steps taken by yourself to resolve it. Unistalled and reinstalled RR. Tried with 3 skins, The problem is not there with a virgin RR.ini file. But as soon as I run Config.exe, and put in my settings, it shows up again.



    4. Attach a zip file with the following




    5. I have used the search function of the forum to see if the problem has occured before.
    Sounds like you have "3 State Mute Button Enabled". Run RRConfig, go to the "Speed Att Vol" tab and uncheck "Allow 3 State Mute Button to Enabled/Disable Automatic Volume". Also make sure "Adjust Volume Based on Speed from GPS" is also unchecked if you don't intend to use it.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  3. #3
    Mod - all of it.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Buena Park, So Cali
    Posts
    523
    Thanks. I will look for that.

    EDIT: That's exactly what it was. I was unaware of that feature.

  4. #4
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by drewbp View Post
    Thanks. I will look for that.

    EDIT: That's exactly what it was. I was unaware of that feature.
    Click here->Rep points!!!
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  5. #5
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by GizmoQ View Post
    Click here->Rep points!!!
    That's a bit cheating, no?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #6
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,347
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    That's a bit cheating, no?
    I did him a service. He's allow to give me rep. I just pointed it out for him. Actually, its just flagrant self-promotion.

    What do you expect from someone who had to blackmail an admin to get a custom title.
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

Similar Threads

  1. Lights dim when bass hits, weird.
    By Dillusion in forum Car Audio
    Replies: 30
    Last Post: 07-26-2007, 01:20 AM
  2. RR w/Blue Devil Skin - XM Problem
    By Bump in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 12-20-2006, 09:10 AM
  3. Replies: 70
    Last Post: 07-03-2005, 01:23 AM
  4. Another Lilliput hits the UK shores
    By Enforcer in forum LCD/Display
    Replies: 19
    Last Post: 11-17-2003, 10:21 PM
  5. Help boost mp3car.com hits. ALL MEMBERS
    By mp3pc in forum Classified Archive
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-2001, 05:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •