Results 1 to 6 of 6

Thread: Bug in EXEC code for labels

  1. #1
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520

    Bug in EXEC code for labels

    There seems to be a bug in the EXEC code for labels.
    This code f.ex. doesn't work:
    Code:
    L01,000,834,313,190,255,255,255,1,"Calibri","EXEC;EXIT"
    debug log says:
    02.09.2009 01:01:57: Enter Exec: Falsch, picviewer_full.skin, "EXIT"", Falsch
    02.09.2009 01:01:57: Que Exec: Wahr, picviewer_full.skin, "EXIT"", Falsch
    02.09.2009 01:01:57: Executing: EXIT"
    02.09.2009 01:01:57: Command not executed: EXIT"
    02.09.2009 01:01:57: Que Exec: Wahr, picviewer_full.skin, "ONCOMMANDINVALID", Falsch
    02.09.2009 01:01:57: Executing: ONCOMMANDINVALID
    02.09.2009 01:01:57: Leave Exec: Falsch, picviewer_full.skin, ONCOMMANDINVALID, Falsch

    It works when the last quotes are removed:
    Code:
    L01,000,834,313,190,255,255,255,1,"Calibri","EXEC;EXIT

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    put in "EXEC;EXIT||=" -- that should be the correct way.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    ....okey....don't really understand why this is the correct way, but I'll try.

  4. #4
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,149
    Blog Entries
    51
    its because the EXEC; command is supposed to be used in conjunction with a label. Adding the double pipe and = essentially creates an invisible label.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #5
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Skin Commands.txt really should be updated to reflect that tidbit of info.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  6. #6
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Germany
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    its because the EXEC; command is supposed to be used in conjunction with a label. Adding the double pipe and = essentially creates an invisible label.
    Ah, I see. Works btw .

Similar Threads

  1. Touchscreen problems in RR at resume from Hibernate
    By Bimmerstyle in forum RR Bug Tracker
    Replies: 48
    Last Post: 08-30-2009, 09:48 AM
  2. Replies: 32
    Last Post: 07-25-2008, 07:36 AM
  3. radioSHARK Plugin for RoadRunner
    By Evolution VIII in forum RR Plugins
    Replies: 192
    Last Post: 09-30-2007, 05:55 PM
  4. Auto switch to Guidance screen for iG?
    By MatrixPC in forum Road Runner
    Replies: 364
    Last Post: 09-06-2007, 12:33 AM
  5. Error GPS (MapPoint)
    By rob_69er in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 04-28-2007, 11:06 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •