Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 31 to 40 of 61

Thread: Bug Thread?

  1. #31
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by goosey2099
    Hi i just installed everything on a new computer running windows 2000 pro, and i get "runtime error '9' subscript out of range" the log tells me 2/8/2005 12:58:06 PM: Start
    2/8/2005 12:58:06 PM: Winamp window not found.
    2/8/2005 12:58:06 PM: Shell: "c:\program files\winamp\winamp.exe"
    2/8/2005 12:58:07 PM: Shell: "C:\Program Files\MediaCar\gamma\gammacontrol.exe"
    Thanks
    I'm on it.. Can you try deleting your INI files and trying again ? this sounds like may be a "SKIN" bug, so I'd also try a different skin.

  2. #32
    Constant Bitrate Phythorian's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    161
    Did you try messing with MPC's settings (acceleration etc) ?
    I'll check on it and try to see what I can do about the performance...
    I swapped my 512 for an 256mb DDR, 'cause I needed it elseware, so that could explain my decreased performance with "hackling" playback, but still it needs more cpu in RR as in just MPC.

    After I installed your latest version, 02-07, the split screen remained
    In MPC it does everything right!!

    Tried making a screenshot, but the DVD won't show on te print, so that won't help you.
    I tried several settings in RR and MPC, but the weird window remained....and only in RR....

    It beats the hell out of me, I really don't know what to do about it?!

  3. #33
    Constant Bitrate goosey2099's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Staten Island, NY
    Posts
    222
    Quote Originally Posted by guino
    I'm on it.. Can you try deleting your INI files and trying again ? this sounds like may be a "SKIN" bug, so I'd also try a different skin.
    Same thing

  4. #34
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by goosey2099
    Same thing
    Adding more prevention... and more log.. hope I can get you running ...

  5. #35
    Constant Bitrate goosey2099's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Staten Island, NY
    Posts
    222
    thanks

  6. #36
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817

    Question

    Quote Originally Posted by goosey2099
    thanks
    Tried 2-8-05 yet ??

    Please say it works...

  7. #37
    Constant Bitrate goosey2099's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Staten Island, NY
    Posts
    222
    just tried, and good new it works. Not only that but it also works perfectly on Windows XP Embedded, and it embedded Destinator in it the right way.

  8. #38
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by goosey2099
    just tried, and good new it works. Not only that but it also works perfectly on Windows XP Embedded, and it embedded Destinator in it the right way.
    That's definitely good news
    Thanks!

  9. #39
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10
    Awesome App....
    I have a request more than a bug to report. Hopefully it's a simple one. I know you added the ability to clear the playlist with a single button etc. Am I missing it or can there be an option to remove a single song / track from your current playlist?? It would be a real bummer to have to clear an entire playlist of say 20 songs just because you don't like 1 or 2 of them.

  10. #40
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    Quote Originally Posted by Dark_Falcon
    Awesome App....
    I have a request more than a bug to report. Hopefully it's a simple one. I know you added the ability to clear the playlist with a single button etc. Am I missing it or can there be an option to remove a single song / track from your current playlist?? It would be a real bummer to have to clear an entire playlist of say 20 songs just because you don't like 1 or 2 of them.

    i second that... would be great if we can remove single songs from playlist!
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

Page 4 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Bug Tracking List
    By d_sellers1 in forum MMC Bug Tracking
    Replies: 47
    Last Post: 04-01-2007, 10:02 PM
  2. Replies: 27
    Last Post: 12-20-2005, 08:29 AM
  3. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 03:12 PM
  4. skins thread suggestion
    By liquid_smoke in forum FrodoPlayer
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2004, 09:31 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-07-2004, 11:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •