Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 41 to 50 of 61

Thread: Bug Thread?

  1. #41
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Dark_Falcon
    Awesome App....
    I have a request more than a bug to report. Hopefully it's a simple one. I know you added the ability to clear the playlist with a single button etc. Am I missing it or can there be an option to remove a single song / track from your current playlist?? It would be a real bummer to have to clear an entire playlist of say 20 songs just because you don't like 1 or 2 of them.
    Easy to add.. but then, you'll have to add a button in the skin to do that.. :/ I'll put in the command so that someone might add it in the skin..

  2. #42
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10
    Sounds Good......

    One more thing....
    I think this one was addressed before, but ....is there any way to make the video autoresume?? I don't know how many more times I can watch the opening to the Matrix....


    Thanks again for all the effort

  3. #43
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Dark_Falcon
    Sounds Good......

    One more thing....
    I think this one was addressed before, but ....is there any way to make the video autoresume?? I don't know how many more times I can watch the opening to the Matrix....


    Thanks again for all the effort
    The new version will somewhat "resume" to your last used playlist.. so if you make a new playlist that doesn't star with "matrix" you should see other stuff when going in the video screen.. I have a function to "seek" in the video screen but it needs to be well tweaked before making it available.. :/

  4. #44
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    btw... can u make a playlist of videos? i didnt see the button for that... thanks..
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  5. #45
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Chita79
    btw... can u make a playlist of videos? i didnt see the button for that... thanks..
    what exactly you mean ? I have to re-structure the functions of the video browser anyway.. I don't even remember what they do right now..

  6. #46
    Maximum Bitrate Chita79's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    723
    nm.... :P its all good
    '05 Acura TL w/ Navi & Bluetooth, JL Audio Cleansweep, JL Audio XR650 CSI, JL Audio XR650 CXI, JL Audio 300/4 Speaker Amp, Eclipse SW6123.4 12" Sub, JL Audio 250/1 Sub Amp, Optima D35 YellowTop Battery http://www.cardomain.com/ride/2184473/1

  7. #47
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    10
    Quote Originally Posted by guino
    The new version will somewhat "resume" to your last used playlist.. so if you make a new playlist that doesn't star with "matrix" you should see other stuff when going in the video screen.. I have a function to "seek" in the video screen but it needs to be well tweaked before making it available.. :/
    I was hoping for it to pick up at the same spot prior to shutdown (similar to the music playing). However, a seek function would work just as well.

    While your at it, is there any way to have a seek function on the Audio as well. I listen to a lot of audio books and each track can be 30-40 minutes a piece. It would be nice if I could move to a particular spot in a single track. These are obviously wish items. The app is awesome and much appreciated.

  8. #48
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Dark_Falcon
    I was hoping for it to pick up at the same spot prior to shutdown (similar to the music playing). However, a seek function would work just as well.

    While your at it, is there any way to have a seek function on the Audio as well. I listen to a lot of audio books and each track can be 30-40 minutes a piece. It would be nice if I could move to a particular spot in a single track. These are obviously wish items. The app is awesome and much appreciated.
    Get the latest BrushMetalUpdate.. it has a blinking mute button and a Seekbar.. no credits to myself (thank the skinners).. there's a commented line for the "Shuffle" indicator, that you might want to uncomment (until I release a new update), so you can see the shuffle indicator -- it works.

  9. #49
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    don't think anyone is having this prob...when i go into the audio player (id tags set) and have the skin set to show the artist/album too, the only one that shows is the song name. but if i select another song the info shows up..then if you completely exit RR and start it again the art/alb info is missing again. any idea's thanks..

    maybe taged wrong..or something.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #50
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by Blue ZX3
    don't think anyone is having this prob...when i go into the audio player (id tags set) and have the skin set to show the artist/album too, the only one that shows is the song name. but if i select another song the info shows up..then if you completely exit RR and start it again the art/alb info is missing again. any idea's thanks..

    maybe taged wrong..or something.
    When I was adding ID3 support I thought there was a bunch of bugs.. but infact I had a bunch of Tags with missing info (album specially), so when loading the tags it is important to set the ID3 info correctly.. If you use ID3v2 as preferred, you might run in cases when the MP3 file has ID3 info but has not Title/Artis/Album info -- this happens when some stupid programs add custom tags into the ID3 without setting the rest of the ID3 info. I might try to find a way to pull up the "bits and pieces" of the tags together when they're missing so that if you have the title only in the ID3v1 and the Album only on the ID3v2 they would still load up correctly.. right now, it uses the first tag it finds only.

Page 5 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Bug Tracking List
    By d_sellers1 in forum MMC Bug Tracking
    Replies: 47
    Last Post: 04-01-2007, 11:02 PM
  2. Replies: 27
    Last Post: 12-20-2005, 09:29 AM
  3. Bug Tracking (sorry long but please read)
    By liquid_smoke in forum Software & Software Development
    Replies: 23
    Last Post: 04-22-2005, 04:12 PM
  4. skins thread suggestion
    By liquid_smoke in forum FrodoPlayer
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-2004, 10:31 PM
  5. Replies: 3
    Last Post: 01-07-2004, 12:52 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •