Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: run-time error '9'

  1. #11
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by WebDog
    array? any way to fix it?
    This is something to do with the List display in RR.. what do you have loaded as playlist in winamp ? is that "projection" file one of your mp3s ??

    I can add preventions in the list object to make it not give you that error, but it definitely won't fix your problem if we can't find what's causing it..

    Also, I'm assuming you're getting that error as soon as you click to go into the audio player screen... have you tried a different skin ??

    Please let me know as I want to find out what's goin on...
    You can also add me to your Trillian list (see my profile info), so we can talk about it...
    Thanks..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  2. #12
    ITL
    ITL is offline
    Maximum Bitrate ITL's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    631
    Quote Originally Posted by guino
    Also, I'm assuming you're getting that error as soon as you click to go into the audio player screen... have you tried a different skin ??

    I tried MediaCar before RR and got the error when trying to launch the app. I imagine if you removed your sound card and tried to run MediaCar, you'd get the same error. I believe I got the same error with RR before installing a sound card. It'd probably do the same for RR because they use the same foundation right? Anyways, maybe that'll help you troubleshoot.

  3. #13
    The Vauxhall Vectra Project ccsnet's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Morecambe, Lancs, UK ( Just For The Moment )
    Posts
    2,680
    Just out of intrest I got this one today as well when trying to launch an app.... see other thred which I posted...

    Terran

  4. #14
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by ccsnet
    Just out of intrest I got this one today as well when trying to launch an app.... see other thred which I posted...

    Terran
    If you hava a buggy skin that could definitely happen. I'm going to add some prevention against that.. (recheck your posts..)

    Also, I want to point out RR has nothing of MediaCar, I have even tested RR on a computer with no sound card and it did NOT give me any issue, but then again it was one of the latest versions.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #15
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  6. #16
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Do you have the correct "LCD", "Arial Narrow" and "Tahoma" Fonts installed ?? it seems that you're missing a font by the look of your screenshot..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  7. #17
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    hmmm i beleve i have them all. I just tryed loading the amber skin since its been moded and it will play music but it just wont show any text. hehe. Im gona go put this all on a cd and load it up in the car and see what happens.

    Edit: now the blue one is working same problem with no text.
    Attached Images Attached Images  
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  8. #18
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I've only had reports of the "Text" not showing up when the Font is not installed correctly... There's a whole thread about it (Correct Install Method or something)..

    I have added more prevention against that Subscript out of range error.. please download the update here (your site ) :
    http://rmc.pimpedwheels.com/RoadRunnerBinary.zip
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #19
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    Well i loaded it up in my car with the Alpine Blue and it worked great!... (not the updated one you just posted but the Installer one) Ill still help figure out why its not working on my home pc since it seems to be effecting others.
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  10. #20
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Yeah.. that's the whole discussion between Bryan and More Mods... (they're testing the installer).. I am like 99% sure it has something to do with the fonts.. Your screen shots showed messed up fonts and such... :/ Sometimes a simple restart is enough to register the "missing" fonts..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Oh where have all the Shutdown Controllers gone (and boot time)?
    By SuperAJ in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-21-2005, 09:57 PM
  2. Getting adware/ Trojans off my comp!
    By bosstone74 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 05-24-2004, 07:28 PM
  3. first time post, long time reader
    By kirk fogg in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2004, 02:24 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-06-2004, 04:44 PM
  5. Those who run fans for cooling??
    By osirisdon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2003, 08:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •