Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 26

Thread: run-time error '9'

  1. #1
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636

    run-time error '9'

    when i try to lauch it i get Run-time error '9' subscript out of range

    Any ideas?

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by WebDog
    when i try to lauch it i get Run-time error '9' subscript out of range

    Any ideas?
    This the latest version ? show me your RR.INI after you configured it and I'll definitely look at it.. also, does this happen after you click the EXE or after some screen show up (I mean, I know it's after launching but do you even see anything before you get the error?).

    Let me know...

  3. #3
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    im thnking it may be the computer, since i cant get it to play any music at all
    im gona check all the drivers and ****. lol

  4. #4
    ITL
    ITL is offline
    Maximum Bitrate ITL's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    631
    I'm having the "subscript out of range" error...read in another thread that it has to do with the sound card. I don't even have a sound card in my development box! Let me swap a sound card from another machine and I'll see what happens...

  5. #5
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by ITL
    I'm having the "subscript out of range" error...read in another thread that it has to do with the sound card. I don't even have a sound card in my development box! Let me swap a sound card from another machine and I'll see what happens...
    hehehe.. I don't think I have made support for systems without a sound card.. and honetly due to the nature of the application, I don't think I should worry about it...

    Sorry but I don't even have a computer without a sound card to test it on..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  6. #6
    ITL
    ITL is offline
    Maximum Bitrate ITL's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    631
    Caused by the sound card, or lach thereof...

    See this thread

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by ITL
    Caused by the sound card, or lach thereof...

    See this thread
    It sounds about right... I mean, without the mixer working, the "array" of mixers is empty, which could give you such error when trying to use that info. I'll try disable one of the sound cards I have to see what happens..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    I have finaly got around to testing the software and im getting this same error this time its on my home pc with working sound card.

    Heres a screen shot of the error. http://www.pimpedwheels.com/photogallery/RRerror9.jpg
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  9. #9
    Variable Bitrate cheerio's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    San Antonio
    Posts
    233
    sounds like a problem with an array
    Crouching Tiger, Drunken Kitty

  10. #10
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    array? any way to fix it?
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Oh where have all the Shutdown Controllers gone (and boot time)?
    By SuperAJ in forum General Hardware Discussion
    Replies: 17
    Last Post: 05-21-2005, 09:57 PM
  2. Getting adware/ Trojans off my comp!
    By bosstone74 in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 05-24-2004, 07:28 PM
  3. first time post, long time reader
    By kirk fogg in forum Newbie
    Replies: 3
    Last Post: 02-19-2004, 02:24 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 02-06-2004, 04:44 PM
  5. Those who run fans for cooling??
    By osirisdon in forum General Hardware Discussion
    Replies: 3
    Last Post: 06-12-2003, 08:30 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •