Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Wath is it???

  1. #1
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303

    Wath is it???

    It happens on all my pcs... it's the main window. Audio window works fine...

    It seems like an istance of labels remains in background not changing when you make an action while another istance changes itself (play becomes stop, or pause, time change, volume...).
    But if I comment the labels rows in the .ini file all labels disappear... then there's only one labels definition but two visualizations... one changing the other fixed.

    It happens also with other skins that have trackname (general audio information) in the main window...
    Attached Images Attached Images  
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Finland
    Posts
    22
    I have had same problem in audio screen, it doesn't do that always. Sometimes I get blank box over music title at audio screen too

  3. #3
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Does it on mine too - only happened since 27.02.05 version, don't think the labels are getting cleared on screen change.

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by UK_MP3Car
    Does it on mine too - only happened since 27.02.05 version, don't think the labels are getting cleared on screen change.
    I'm going to look at this.. this is wierd the least.. is there any particular thing you do to get that ? or it just happens ? also, if you minimize RR and return, is that still there ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    Quote Originally Posted by guino
    I'm going to look at this.. this is wierd the least.. is there any particular thing you do to get that ? or it just happens ? also, if you minimize RR and return, is that still there ?
    It happens always, with all the skins that have labels on main page... also mb e cpu, date and time labels are dual... but only in the main window.
    Changing skin make it works corectly for only the first time till you re-open rr. Then it happens another time...
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  6. #6
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Guino, this is what happens:

    If you open up RR without any music resumed, it will put up a blank bar over the song title area even after you have selected one to play and the car/outside temps are blurred as well. weird...(see top pic)
    If you close down RR and then reopen up RR with the same song resuming (resume 'always' is checked in the config), everything fixes itself and is peachy (see bottom pic). I have been able to duplicate this behavior every time.
    Attached Images Attached Images  

  7. #7
    Variable Bitrate ildena's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Italy
    Posts
    303
    I tried on all my pcs (even in my office) with different xp and service packs but it always happens. It seems to be hardware-independent...
    Also minimize don't solve the problem. It seems the main window (I repeat audio, video etc with the same label definitions work correclty) keeps a fixed value of the labels and don't clear old values covering the others when you change a parameter (volume, temperature ecc...) I repeat, only in the main window. It happens also with holistic old skin (the gray one with flash meep meep). But probably, as I said, happens with all the skins that have labels on main window...
    See my car and donate for spinning logos at www.ildena.it/carpc

  8. #8
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Quote Originally Posted by ildena
    I tried on all my pcs (even in my office) with different xp and service packs but it always happens. It seems to be hardware-independent...
    Also minimize don't solve the problem. It seems the main window (I repeat audio, video etc with the same label definitions work correclty) keeps a fixed value of the labels and don't clear old values covering the others when you change a parameter (volume, temperature ecc...) I repeat, only in the main window. It happens also with holistic old skin (the gray one with flash meep meep). But probably, as I said, happens with all the skins that have labels on main window...
    I have actually seen this today in one of my PCs... it seems to be a skin Loading issue.. Fonts are wrong and it seems to load everything twice.

    @ddogg_777
    That "blank" bug when no resume is used, has been already fixed, I'm assuming you DONT have the latest version..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  9. #9
    Maximum Bitrate ddogg_777's Avatar
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    HOT Arizona
    Posts
    834
    Quote Originally Posted by guino
    @ddogg_777
    That "blank" bug when no resume is used, has been already fixed, I'm assuming you DONT have the latest version..
    I will redownload the installer again when I get home. All I did yesterday was download your "late 2/27 binary.zip" and overwrite it into the RR folder.

  10. #10
    Constant Bitrate vortex's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    London, UK
    Posts
    204
    I also have the double fonts appearing in Holistics news skin.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •