Results 1 to 4 of 4

Thread: iGuidance embed problem

  1. #1
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636

    iGuidance embed problem

    I got it to embed ok but if i touch anywhere in the app the windows task bar goes on top of RR.

    Any ideas why that would happen?
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    Quote Originally Posted by WebDog
    I got it to embed ok but if i touch anywhere in the app the windows task bar goes on top of RR.

    Any ideas why that would happen?
    You have two options:

    1-Run RRConfig and set "Hide:... Taskbar"

    2-Right Click on the taskbar, go into properties. Then make sure that "Keep Taskbar on top" and "Auto-Hide taskbar" are BOTH OFF.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Well, He asked for it. WebDog's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Los Angeles, CA (West LA)
    Posts
    1,636
    il try opt#1 tomarrow.

    Thanks
    1990 Jeep Cherokee
    2000 VW Golf TDI 4dr
    2005 VW GTI MKIV - SOLD

  4. #4
    Maximum Bitrate carpcnoobie's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    565
    I had this problem. I didn't use the 'hide taskbar' because it seems a touch slow to 'hide' the taskbar. I simply moved my taskbar to the side and made it as small as possible. I had this same problem with MediaCar and moved the taskbar to the top and didn't have the problem anymore.
    Progress Meter:

    [|||||!||||'] 95% complete

    It's in... it's finally installed!!!! But never finished!

    "It works! It works! I've finally invented something that works!" -- Doctor Emmit Brown

Similar Threads

  1. Launching iGuidance under Media Engine
    By StationRocket in forum GPS
    Replies: 4
    Last Post: 11-29-2004, 01:56 PM
  2. Iguidance reroute problem?
    By samc in forum GPS
    Replies: 17
    Last Post: 10-02-2004, 11:49 PM
  3. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 02:38 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-03-2004, 11:58 AM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 12:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •