Results 1 to 4 of 4

Thread: a few problems

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Denmark
    Posts
    39

    a few problems

    hi there guino

    firste of all, this is a super frontend you have made
    it is super to see such a cool interface - and OMG all the features, and the speed of witch updates is comming with
    but - - i have a few Q on problems i cant figure out

    1.
    i have an issue regarding running external GPS program within RR, it starts up the program fine, but when i touch the uppe part of the screen "the RR part", then the window with the GPS application disappears, if i then go back to the "frontpage" of RR and goes back to GPS, it starts up a new instants, and if i press the "X" to shutdown the application it just goes back to the "frontpage" without closing the application.

    2.
    when a song ends and a new starts, the songtitle is not changing in the frame where hole list of songs are, but it changes fine in the toppart where you have all the other info's like shuffel,time,date etc..

    3.
    some strange songtitles apperes in RR, disspite that the songtitle is correct in the backgroung running Winamp, it could be it shows "/" or something completly different...

    thanks in advance

    btw i am running the version of 08-02-2005.
    Mazda 323F
    Via 800 Mhz
    256 mb ram,120 GB hard drive
    Lilleput touchscreen, D-link USB radio,
    Griffin Powermate,
    Itune PW 70a powersupply, ITPS
    Windows XP Pro, RoadRunner
    Haicom HI-202S, Simacar navigation from Simatech

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    1-Sounds like your GPS is NOT embbeded -- you should check the GPS Window name setting

    2-Go in RRconfig and check the "highlight current song on change" option

    3-If I believed in god I'd say: "JESUS!" that's an old version, please do yourself a favor and update to 3-10 -- I've messed with tag stuff specially lately -- try not to use the lazytag option unless you load like 1000s of songs into the playlist at any time.

    Quote Originally Posted by schakenda
    hi there guino

    firste of all, this is a super frontend you have made
    it is super to see such a cool interface - and OMG all the features, and the speed of witch updates is comming with
    but - - i have a few Q on problems i cant figure out

    1.
    i have an issue regarding running external GPS program within RR, it starts up the program fine, but when i touch the uppe part of the screen "the RR part", then the window with the GPS application disappears, if i then go back to the "frontpage" of RR and goes back to GPS, it starts up a new instants, and if i press the "X" to shutdown the application it just goes back to the "frontpage" without closing the application.

    2.
    when a song ends and a new starts, the songtitle is not changing in the frame where hole list of songs are, but it changes fine in the toppart where you have all the other info's like shuffel,time,date etc..

    3.
    some strange songtitles apperes in RR, disspite that the songtitle is correct in the backgroung running Winamp, it could be it shows "/" or something completly different...

    thanks in advance

    btw i am running the version of 08-02-2005.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Denmark
    Posts
    39

    thank you

    hi guino

    thank you for your reply

    i will try out the solutions you gave me tonight

    and i will post the results
    Mazda 323F
    Via 800 Mhz
    256 mb ram,120 GB hard drive
    Lilleput touchscreen, D-link USB radio,
    Griffin Powermate,
    Itune PW 70a powersupply, ITPS
    Windows XP Pro, RoadRunner
    Haicom HI-202S, Simacar navigation from Simatech

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Denmark
    Posts
    39
    Quote Originally Posted by guino
    1-Sounds like your GPS is NOT embbeded -- you should check the GPS Window name setting

    2-Go in RRconfig and check the "highlight current song on change" option

    3-If I believed in god I'd say: "JESUS!" that's an old version, please do yourself a favor and update to 3-10 -- I've messed with tag stuff specially lately -- try not to use the lazytag option unless you load like 1000s of songs into the playlist at any time.
    now i have changed the settings as you specified - and i works like a charme thanks for your help......
    Mazda 323F
    Via 800 Mhz
    256 mb ram,120 GB hard drive
    Lilleput touchscreen, D-link USB radio,
    Griffin Powermate,
    Itune PW 70a powersupply, ITPS
    Windows XP Pro, RoadRunner
    Haicom HI-202S, Simacar navigation from Simatech

Similar Threads

  1. Hard drive shock problems.
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2005, 03:37 PM
  2. Major problems
    By infx708 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 03-17-2005, 08:09 PM
  3. Dell Inspiron 8200 & Lilliput TS problems?
    By bkpsu in forum LCD/Display
    Replies: 1
    Last Post: 08-15-2004, 01:55 PM
  4. Shutdown Problems - Troubleshooting Guide
    By brettwmd in forum Power Supplies
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2004, 11:46 AM
  5. Power Problems Please Look
    By kmfdmk in forum General Hardware Discussion
    Replies: 15
    Last Post: 02-15-2004, 08:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •