Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 30

Thread: Problem with Radiator: can you help me ?

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7

    Problem with Radiator: can you help me ?

    When i push the radio button, Radiator is beginning to launch but the frequency in RR is equal to the value 0,00. The frequency doesn't change when i push scan, surf or change the frequency manually. These buttons have a null effect on Radiator which is in the taskbar. The playlist is empty too.
    I believe that it is a configuration problem. i tried all the local variables in RR configuration. I suppose that the radiator path is well configured because radiator launch when i push radio button in RR.
    In Radiator the option "Minimize in system tray" is enabled and "Scroll text on taskbar icon" is disabled.
    My system is windows xp french version.
    Can you help me, please !!

  2. #2
    Variable Bitrate Curly_cat's Avatar
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Ipswich, UK
    Posts
    310
    which radio card are you using?

    : Jetway J7F2 1.5Ghz Mainboard : Cubid 3688 : CarNetix CNX-P1260 :
    : Netgear 802.11g PCMCIA : 2 x LinITX 7" Screens :
    : BU353 USB GPS Mouse : Panasonic UJ845 DVDRW :

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    I use a Hauppage WinTV GO FM. Radiator works fine with this card.

  4. #4
    Constant Bitrate cyberlancer's Avatar
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Gallarate (VA) - Italy
    Posts
    131
    well i had same problem with my setup. it was a problem of the earlier versions of Road Runner exe an it should be fixed in the actual release:

    - be sure Radiator works when launched alone;
    - be sure u installed the last binaries;
    - don't create any presets in Radiator, u'll be able to do this inside RR;
    - try disable internationalisation in config;

    if u check these things, Radiator should run perfectly.

    cheers.

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    I made all you said and no change, AHRRG !!!!!!!!!!

    I have installed the Road Runner 03-19-05 Binary.
    The skins is BrushedMetal downloaded on Guino web site
    My version Radiator version is 1.8.0.7 (2003-8-25)
    No presets in Radiator, i tried with option "disable internationalisation" enabled and disabled, it is the same thing.
    Have you an other idea ?

  6. #6
    Variable Bitrate BMVEE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Beautiful British Columbia, CANADA.... eh!
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by pgiordano
    I made all you said and no change, AHRRG !!!!!!!!!!

    I have installed the Road Runner 03-19-05 Binary.
    The skins is BrushedMetal downloaded on Guino web site
    My version Radiator version is 1.8.0.7 (2003-8-25)
    No presets in Radiator, i tried with option "disable internationalisation" enabled and disabled, it is the same thing.
    Have you an other idea ?
    Same Prob.. Same card... working on it... I'll let you know what I can find... Guino???? thoughts????

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Each of you, please make me a screen shot of Radiator working ALONE (outside RR) -- Make sure it INCLUDES THE TASKBAR... Also, on the same screen shot (if possible) open the calculator and type in 1 / 2 = (One divided by two and hit 'equal') with this I intend to obtain an important regional setting of your system. After that I'll be able to diagnose the problem better.. the 3-19 release should have what's needed to work with radiator in any system, but if the two of you are having issues, I have to see about it.. may be you just don't have radiator setup right -- you MUST (I repeat MUST) disable the "scroll title" option from Radiator.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    7
    Here is my screenshot. I confirm that the "scroll title" option is disabled. Thank you Guino for your work !
    Attached Images Attached Images  

  9. #9
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    Please try this "update" (just unzip onto your RR's install location):
    http://rmc.pimpedwheels.com/rr.exe

    Let me know,
    Guino.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  10. #10
    Variable Bitrate BMVEE's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Beautiful British Columbia, CANADA.... eh!
    Posts
    256
    Quote Originally Posted by guino
    Please try this "update" (just unzip onto your RR's install location):
    http://rmc.pimpedwheels.com/rr.exe

    Let me know,
    Guino.
    I disabled scrolling as well as removed the welcome message (before the update... sorry, my fault for not paying attention), solved the hunting problem for me. I can't manually tune any stations, and when I hit "scan", radiator seems to start to scan endlessly no matter what I do. In fact, once I have exited RR, I have to end the Radiator task.

    BTW I tried the update... no change

    Here is the Screen Shot
    Attached Images Attached Images  

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 08:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 08:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 11:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •