Results 1 to 2 of 2

Thread: Equlizer problem

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    2

    Equlizer problem

    Hi.

    Been using RR for a little time now and it's working great.
    I just have one problem, if i play mp3 files the equlizer works fine, but with videos it don't.(Avi and mpeg) Is there a setting somewere that i haven't found?

    Also, when starting the GPS (Mapmonkey) it dosen't run embedded, and it starts in a new window...?


    Thanks in advance.
    Christian.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    the eq is limited to Audio only... the mixer portion should work for anything.. but the EQ bands are from and for winamp only...

    Take a look at the GPS faq for MM settings to run it embbeded.. it needs a few settings to work right... if you have problems after that, let me know..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 08:29 AM
  2. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 08:58 PM
  3. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 08:27 PM
  4. Media Car not responding... Lilliput problem?
    By carpcnoobie in forum MediaCar
    Replies: 3
    Last Post: 09-01-2004, 01:38 PM
  5. cordless phone problem
    By jstrain in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2003, 11:09 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •