Results 1 to 6 of 6

Thread: Radio problem

  1. #1
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,041

    Radio problem

    Tested in my car the 30/03 update.
    all ok, only one problem with the Radio module.
    Is ok all functions, but the number of freq. receiver don't displayed ,only the name and position of preset.
    Displayed ok the freq in all other module by RR
    Only in the Radio module the problem.

    Check, the RR.ini its ok.

    EDIT:the GPS Com port setting and hother path to the GPS add functions in Config utility is only if I use Mappoint (GPS Com port,location,etc...)?

    The mute volume to message work with MM?



    Mauri

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I haven't changed anything with the Radio... I'm assuming you use Radiator.. screenshot please (including taskbar AND Radiator) ?

    The volume mute works for MapPoint and the SAY command in RR ONLY. You can still use MM's option to mute volume..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,041
    Ok Guino,fixed!
    In Radio_player.skin the label is write " FREQUENCY"
    Change with " FREQUENCE" and all ok.

    Thanks

    Mauri

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    ohh... it surprises me you had not tired a different skin before anything..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Variable Bitrate NeoMatrixJR's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Arround Des Moines, IA
    Posts
    258
    possibly similar problem. Mine shows any freq >107.00 (using radiator) as 0.00FM (even though radiator will show proper freq.) This also causes problems with presets. I can't change to/from it.

  6. #6
    FLAC ShawJohn's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    On the edge!
    Posts
    1,790
    Every time I restart RR I lose all my radio presets, using a Silabs. Tried it in DigitalFX2 and FreedomUltimate

    Anyone got any ideas?

Similar Threads

  1. RR 03-06-05 - Radio Preview ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 07-04-2005, 01:58 PM
  2. Radio volume doesnt mute
    By miztahsparklez in forum FrodoPlayer
    Replies: 2
    Last Post: 03-06-2005, 04:45 AM
  3. I *think* I have isolated the problem. help?
    By mpfjr in forum General Hardware Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-24-2005, 04:53 PM
  4. DLink USB Radio: Install Problem or Bug?
    By millec in forum ME Archive
    Replies: 7
    Last Post: 06-01-2003, 12:37 AM
  5. FM radio capability without head unit.....????
    By bankingdom in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 05-14-2003, 11:44 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •