Results 1 to 8 of 8

Thread: Flash Clock error

  1. #1
    Constant Bitrate m-ruiter's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kortenhoef
    Posts
    168

    Flash Clock error

    Since the last version of RR the flash logo/clock keep sitting on 00:00
    These logo's are used in iRunner and LS3.0 for example.

    Somehow since the last version time in the digital area isn't updated
    The analog clock is ok.

    Funny

  2. #2
    FLAC mauri's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,039
    I have same problem

    Mauri

  3. #3
    Variable Bitrate
    Join Date
    May 2005
    Posts
    350
    Ditto!

  4. #4
    Constant Bitrate m-ruiter's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kortenhoef
    Posts
    168
    What i dont get is why the analog clock is giving te correct time and the digital doesn't.

    Maybee its an Europe / US time standard conversion error ?

    I'm in europe (Netherlands) ? everybody else with the problem to ?

  5. #5
    Maximum Bitrate grepzen's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    VaBch VA
    Posts
    575
    my VCR is doing this too...
    •Micke

  6. #6
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    Quote Originally Posted by grepzen
    my VCR is doing this too...
    LMFAO

    i dont see this problem though, im in US
    AFAIK it gets the time from windows i think.
    There are newer versions of the clocks to be released on or before Monday that for the LS.3.0 skin, and these will NOT have the digital area on the clock, as my skin as the time in digits at top left of skin, so if you use these clocks you wont have the problem anymore

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    I'll do some testing... but it works here too...

    EDIT: Just checked the versio 8-30 and it seems to really have a bug on all flash objects that display information from RR... this has already been fixed for the new release...
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Constant Bitrate m-ruiter's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Kortenhoef
    Posts
    168
    Quote Originally Posted by guino
    Just checked the versio 8-30 and it seems to really have a bug on all flash objects that display information from RR... this has already been fixed for the new release...

    We love you Guino

Similar Threads

  1. Failed to load control 'Flash' error on load
    By Vinci in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2009, 10:51 AM
  2. Headunit (Linux/Windows CarPC frontend) + initial screenshots
    By NoPistonPC in forum Other Cool Front Ends
    Replies: 321
    Last Post: 08-24-2007, 02:57 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 07-01-2005, 03:29 PM
  4. Flash Form error?
    By ctwizard in forum RR Bug Tracker
    Replies: 5
    Last Post: 05-18-2005, 10:18 PM
  5. ME 2.0 Official Bug Reports
    By phat_bastard in forum ME Archive
    Replies: 67
    Last Post: 01-31-2004, 06:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •