Results 1 to 4 of 4

Thread: RR still waits for PhoCo to load

  1. #1
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842

    RR still waits for PhoCo to load

    i think this came back with the latest update.
    When launching, RR still waits for phoco to loadup before it shows the RR UI.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-faq/
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    RR launches Phoco and doesn't wait for it.. in fact, it puts off trying to connect to it until about 10 seconds after RR being loaded ... you may have that impression becasue windows can only load so much at any given time..
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    SMKFree liquid_smoke's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Chicago
    Posts
    4,842
    hm, that may be the case, it seems like its waiting though. There is a definate difference in how fast RR loads (almost instantly on my laptop) when PhoCo isnt loaded, i can see the UI before the splash screen goes away, with phoco i dont see the UI till after the phoco icon in the tray is loaded.
    But it verywell may just be the multiple apps all launching at the same time, its not like it was when RR was coded to wait for phoco.
    01101100 01101001 01110001 01110101 01101001 01100100 01011111 01110011
    01101101 01101111 01101011 01100101

    beer replenishment fund
    http://www.mp3car.com/vbulletin/forumdisplay.php?f=93
    mp3car live search

    i have joost invites, just hit me up for one.

  4. #4
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,114
    Blog Entries
    49
    I'm running 11/27 rr and rr doesnt wait for phoco to load on my system.

Similar Threads

  1. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  2. RR intial skin load......crawls.
    By Blop in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-01-2005, 10:53 AM
  3. RR 09-09-05 ... Yup, it's my Birthday!
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 36
    Last Post: 09-12-2005, 05:05 AM
  4. Auto load FD when RR starts up
    By tolisn in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2005, 04:30 PM
  5. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 12:22 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •