Results 1 to 3 of 3

Thread: Mappoint stopped working from last update.

  1. #1
    Low Bitrate dougmorgan99's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    56

    Mappoint stopped working from last update.

    Mappoint stopped working after the last update...it appears. I completely uninstalled and reinstalled GPS driver, Mappoint and RR. Mappoint is working and tracking GPS fine outside of RR so dont believe it to be O/S or Hardware issue. Settings are correct in RR Configuration as well (ie port settings) What gives
    Car: 2002 Dodge Intrepid SE
    Car PC: AMD XP 2500+, 1gig DDR, MSI KM4M mobo, GeForce 5200 128mb, Western Digital 250gig HDD, DVD, 802.11g, Rikaline USB Mouse GPS, WinXP SP1
    Screens: Lilliput 7" VGA Touchscreen and Lilliput 7" RCA LCDs

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    did you update the config tool as well ? cause the setting for the gps changed from mappointport to gpsport... just open rr.ini and make sure that you have both lines in there and it should work regardless of version:

    mappointport=x
    gpsport=x
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Low Bitrate dougmorgan99's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Tulsa, OK
    Posts
    56
    Oops I should of done a better !!! I found it here as well. I'll try it soon! You the man, Guino!
    Car: 2002 Dodge Intrepid SE
    Car PC: AMD XP 2500+, 1gig DDR, MSI KM4M mobo, GeForce 5200 128mb, Western Digital 250gig HDD, DVD, 802.11g, Rikaline USB Mouse GPS, WinXP SP1
    Screens: Lilliput 7" VGA Touchscreen and Lilliput 7" RCA LCDs

Similar Threads

  1. XM update song
    By rjoek in forum Road Runner
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2005, 01:01 AM
  2. Need Help with MapPoint and MediaCar
    By screa_34 in forum MediaCar
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2004, 11:38 AM
  3. MediaCar + Mappoint 2k4 + Delorme USB Earthmate
    By divinity in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 03-30-2004, 11:02 AM
  4. it just stopped working.
    By cruzc_99 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-05-2002, 09:48 AM
  5. COM port stopped working... need help!
    By chris in forum General Hardware Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 02-16-2001, 11:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •