Results 1 to 10 of 10

Thread: Using Mapmankey OSK in RR

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Italy
    Posts
    52

    Using Mapmankey OSK in RR

    When y try to write a name of a city or a street in mapmonkey running in RR the letters disappears after 1 second so is impossible complete a name.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I've never seen that happen, what version of MM are you running ? and have you verified that the problem ONLY happens when running MM inside RR ? I assume you're using the latest RR ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Italy
    Posts
    52
    I use MM version 1.1.348 and RR 05 march 2006 version. The problem only appear when I run MM in RR.
    Running MM outside RR, OSK works fine.

  4. #4
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    ok, to my surprise, I had this problem in my laptop myself.. except that running MM outside RR still had THE SAME ISSUE... from what I can tell it has to do with how MM is sending the keys to the Destinator window -- seems like a bug in MM.. basically, all I had to do was open task manager and kill everything I had running in the background (under your current username -- leasve SYSTEM and NETWORK services running), then I launched MM outside RR and it worked fine, then launched it inside RR and guess what -- worked fine... I'm guessing I never had that issue in the car simply because I always keep my car computer very clean when it comes to memory and background applications. There's definitely something wrong in MM that is causing it to send the keys to a window of an application other than destinator.. I'm also guessing that there are different applications that could cause this problem.. one user at the MM forums said it won't work with ICQ running for instance.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Italy
    Posts
    52
    Tomorrow morning I try to disable all the not necessaries process on my pc...
    next I tell U results....

    Thanks

    Alex

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Italy
    Posts
    52
    In my car pc all works fine.....

    Thanks

    Alex

  7. #7
    Low Bitrate
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    96
    If you have another app pulling info from RR thru SDK without using SETLABEL as the first SDK command you will have this effect... Try running the SDK Example (SDKExample.exe) while entering street/city in MapMonkey, it is impossible...

  8. #8
    Low Bitrate
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    UK
    Posts
    102
    I have found this problem - but only when phonecontrol is also controlled through RR.

    If I remove the path to Phoco in RR.ini, the problem goes away.

    Obviously phone control is not something I want to disable - I'm still using the demo Phoco while I get set up, will the "normal" version solve this?

    Ian

  9. #9
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I know for a fact the issue is related to other programs running in the background (not in RR), but never did pinpoint the issue. I have Phoco registered in the car and MM still works fine with it running, so may be it does help. If you're using the demo of Phoco and it works good enough for you to say you don't want to disable it, then you should probably get a license. You can always try FreeDrive though which has some nice advantages over MM and is also free.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  10. #10
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by Vodkapete View Post
    I have found this problem - but only when phonecontrol is also controlled through RR.

    If I remove the path to Phoco in RR.ini, the problem goes away.

    Obviously phone control is not something I want to disable - I'm still using the demo Phoco while I get set up, will the "normal" version solve this?

    Ian
    I'm using the registered version of Phoco, including the latest patch, and I still get this problem from time to time...especially if I go straight into the Address button on the MM skin rather than Menu/Plan Route/Address.
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

Similar Threads

  1. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  2. RR Interchange - Update RR via a USB Media Stick
    By Gobby in forum Road Runner
    Replies: 60
    Last Post: 10-04-2005, 04:48 PM
  3. RR 09-09-05 ... Yup, it's my Birthday!
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 36
    Last Post: 09-12-2005, 05:05 AM
  4. status update....
    By 0l33l in forum PowerVoice
    Replies: 17
    Last Post: 05-05-2005, 12:22 PM
  5. OSK Kills RR
    By Deepgear in forum MM Bugs
    Replies: 2
    Last Post: 04-05-2005, 03:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •