Results 1 to 2 of 2

Thread: Mappoint/Winamp - Problem

  1. #1
    Low Bitrate VBWizz's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Cleveland , OHIO
    Posts
    77

    Mappoint/Winamp - Problem

    Hey

    I just installed RR - every thing seems to work except Mappoint and winamp

    WinAmp Takes a long time to start, so I dont hear anything for a while untill it starts, second MapPoint, When I click on GPS- it loads the MapPoint screen and then starts Saying "IN 2 Miles N Slash A" - "IN 1 MILE N Slash A"
    Then "YOU HAVE ARRIVED AT N Slash A" and repeats the last YOU HAVE ARRIVED AT N Slash A Until I exit the program.

    any help ?
    LilliPut Housing Complete
    MAP POINT WITH EARTH MATE
    TV/FM/XM
    1.7 GHZ 500MB RAM , 60 GB HD
    SLIM LINE DVD DRIVE
    FRONT END: CUSTOM A.N.D.I. - M.P

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    interesting..

    1-I recommend winamp 2.95 for performance reasons.
    2-Sounds like mappoint is not installed propperly -- what version of mappoint are you running ? RR only works with Mappoint 2004.. also, do you see the green circle on the top-left with the number of satelites ?
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. Lilliput TouchKit problem solved!
    By AAVfReaK in forum LCD/Display
    Replies: 4
    Last Post: 11-07-2010, 09:29 AM
  2. Problem with directshow filter and WMP
    By EricE in forum Software & Software Development
    Replies: 0
    Last Post: 03-01-2006, 11:38 AM
  3. Car Idle - power/amp problem?
    By TheFaze in forum Car Audio
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2005, 12:10 AM
  4. A little problem with my car... Maybe...
    By BoyNextDoor in forum Power Supplies
    Replies: 30
    Last Post: 11-13-2004, 09:58 PM
  5. MedicaCar Volume Problem -- Need Help
    By BrUTaL in forum MediaCar
    Replies: 1
    Last Post: 11-09-2004, 09:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •