Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: video_player menu doesn't hide in 7-8-06

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    30

    video_player menu doesn't hide in 7-8-06

    The video_player menu stays visible all the time. Doesn't matter whether you select auto_hide mode or you manually go click outside to make it hide, it doesn't do it.

    I don't know if this is my isolated situation - I tried the same configuration on the old and new versions and see the problem only in the new.

    After some poking around the code, it seems to be a change in the frmMP.frm that is causing it. This seemed to be the only change to this file, so I just copied the previous version of the file and built everything. That fixed it for me.

    I don't know Visual Basic enough to understand what this change meant to do, but guino can you check this and maybe revert this file if needed? Thanks!


    I built the 7-8-06 sources with just this change, and uploaded the UPXed rr.exe here if someone wants to check it out:

    http://rapidshare.de/files/25591770/rr.exe.html

    To apply the fix, replace rr.exe from your July 7th RR installation with this version.

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    It has to do with transitions, I'll have to look at it sometime -- should work with transitions enabled.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    ITL
    ITL is offline
    Maximum Bitrate ITL's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    631
    and how does one enable transitions?

    nm, found it



    IS there any way to apply this to a single skin file? I tried using E,1, but no dice.
    CarPC #3: 99% Complete
    Pentium M 1.7Ghz, 1GB DDR2 RAM
    DVD/CD-RW installed in dash below monitor
    OEM LCD relocated for 7" Touchscreen
    Wi-Fi, GPS, PS2 controllers...
    500+ full albums
    4,000+ video games
    music videos, movies, & more!

    old carPC

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    30
    Sweet! So, that's what I have to do - turn transitions on

    I just added "transition=9" to my rr.ini. Works perfectly. Thanks again!!

  5. #5
    Low Bitrate xmadcowx's Avatar
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    FL
    Posts
    79
    I added transition=0, its my favorite if I had to choose one. However doing so causes the video to lag. It works fine without the transition (p4 2.4) but with the transition in effect, when it goes to full screen, the video gets a little laggy. Any suggestions?

  6. #6
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by navank View Post
    The video_player menu stays visible all the time. Doesn't matter whether you select auto_hide mode or you manually go click outside to make it hide, it doesn't do it.

    I don't know if this is my isolated situation - I tried the same configuration on the old and new versions and see the problem only in the new.

    After some poking around the code, it seems to be a change in the frmMP.frm that is causing it. This seemed to be the only change to this file, so I just copied the previous version of the file and built everything. That fixed it for me.

    I don't know Visual Basic enough to understand what this change meant to do, but guino can you check this and maybe revert this file if needed? Thanks!


    I built the 7-8-06 sources with just this change, and uploaded the UPXed rr.exe here if someone wants to check it out:

    http://rapidshare.de/files/25591770/rr.exe.html

    To apply the fix, replace rr.exe from your July 7th RR installation with this version.
    Any other sources please...rapidshare is a ripoff
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    download the beta: www.rrdownloads.net/BETA/rr.exe
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Maximum Bitrate wizz's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Leicestershire UK
    Posts
    652
    Quote Originally Posted by guino View Post
    Thanks a lot for sorting the URL. Problem Solved
    Car : Ford Focus Zetec S 1800cc
    Carpc :Galaxy GT-P1000 Original 7in Tab
    Mounted in "On Dash" Custom Install

  9. #9
    Newbie
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    17
    Can any one point me to a copy of the /BETA/rr.exe file, I have this problem.

  10. #10

Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. RR Menu to emulate MM Menu button
    By GizmoQ in forum Map Monkey
    Replies: 15
    Last Post: 09-05-2006, 02:02 PM
  2. Menu position (for multimonitor)
    By Scouse Monkey in forum FreeDrive
    Replies: 10
    Last Post: 07-04-2005, 04:37 PM
  3. question about the menu dissapearing after 5 secs
    By lominono in forum FrodoPlayer
    Replies: 3
    Last Post: 05-28-2005, 11:06 PM
  4. Menu always on top, other new features
    By clean customs in forum FrodoPlayer
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2005, 04:27 PM
  5. How to setup gps button in menu
    By Tyrael in forum Media Engine
    Replies: 2
    Last Post: 02-25-2004, 02:53 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •