Results 1 to 7 of 7

Thread: RUN Command and Parameter Passing

  1. #1
    Constant Bitrate
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    May 2005
    Posts
    164

    RUN Command and Parameter Passing

    According to the Skin Commands.txt, the way to pass Parameters is via the | like this:

    "RUN;COMMAND|PARAMETER1|PARAMETER2"

    However, my testing showed that it is not working. For example, "RUN;ABC.exe|XXX|YYY|ZZZ" result in ABC.exe receiving only 1 parameter which is "XXXYYYZZZ". However, If I replace the | character with a space like the command below, it works.

    "RUN;ABC.exe|XXX YYY ZZZ".

  2. #2
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    that is correct. the initial '|' is to tell RR to expect parameters, what follows is the parameters as would normally be expected as if it was on the command line or in a shortcut.

  3. #3
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    sorry, guess I need to update the txt.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  4. #4
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    348

    Help ? with DVD Mounting/Playing - RUN and PARAMETERS --- Daemon

    Guys - I figured I would get this going with the filename static to mount an ISO, then figure the best way to pass a variable as the filename ... but actually hit a snag and have tried this every which way but down.

    So the 2 steps would be have DAEMON mount the ISO, then have MPLAYERC play it as a DVD... First step was getting the button syntax to pass with a standard .ISO as a static..

    This is the command that works via XP/RUN:
    "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -mount 0,"c:\pirates.iso"

    I've tried this several ways in RR and believe (although the requires second quotes snag me but are required) would be:
    "RUN;C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe|-mount 0,"c:\pirates.iso""

    THIS NO LUCK? any ideas on that syntax folks... I've tried several different ways and am thinking perhaps the second set of quotes is the issue?

    Last -
    - I will do my homework and wanted to get past this but want to basically create a \DVD path in which it would contain ISO's (OR) \DVD\MOVIE which would be the ISO and FOLDER.JPG. Click here would pass the VAR to replace the filename above and then proceed to the MPLAYERC \DVD load.

    Any advice from the wealth of knowledge here would be ever so much appreciated....

    Thanks kindly!

  5. #5
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    348
    Well I verified we could do without the quotes also, but RR still sends and I get a command line mount issue?

    The following will work as an XP/RUN also, which should not need the quotes in RR:

    "C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -mount 0,c:\pirates.iso

    When done as a BUTTON RUN within RR, and I've tried subtle spacing changes, it fails on the syntax when sent but looks like this:

    "RUN;C:\Program Files\D-Tools\daemon.exe|-mount 0,c:\pirates.iso"

    Am I missing something ?

  6. #6
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,617
    I know there used to be an issue with commas not being recognised when in quotes, but I thought this had been fixed.

    May have to wait for Guru Guino to interrupt his pilgrimage to the motherland to get a definitive answer.

  7. #7
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    348
    Enforcer - thanks... Until perhaps Guino sees this it gives me something to try and see if I can substitute around - so for that thanks and I will hope for more.

    Input on filename as var? I will be diggin on that but if you happen to know the best approach would love to hear it....

    Thx a ton -

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    I know there used to be an issue with commas not being recognised when in quotes, but I thought this had been fixed.

    May have to wait for Guru Guino to interrupt his pilgrimage to the motherland to get a definitive answer.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •