Results 1 to 2 of 2

Thread: build in video - can't play .m2v any more

  1. #1
    Newbie polomaniac's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    49

    build in video - can't play .m2v any more

    Hi,

    since i've switched to the latest version, in order to work with extension plugins, RR isn't able to play .m2v files any more. with the older version there wasn't any problem with this... Can you fix this guino? and if you can't... where can i download some olderversions of RR?

    sjors

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I haven't changed anything with video playback in a very long time, so chances are that some codec/setting got screwed up in your machine.. Blue ZX3 had a site with most of the older versions.. just do a search.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

Similar Threads

  1. video wont display when entering video mode ?
    By Coldfusionpower in forum LCD/Display
    Replies: 2
    Last Post: 05-21-2006, 01:36 PM
  2. winamp play video in music mode?
    By tundra2000 in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 05-18-2006, 12:10 PM
  3. mpc problems for video & dvd
    By kuo in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 09-28-2005, 08:18 AM
  4. Trouble with PCI video card install ... help!!!
    By DonkeyBoy in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2005, 05:22 PM
  5. No auto resume music and video?
    By organasised in forum Road Runner
    Replies: 3
    Last Post: 02-10-2005, 10:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •