Results 1 to 3 of 3

Thread: Video problems after update

  1. #1
    FLAC edrex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Chestinghamshire, UK init!!
    Posts
    1,088

    Video problems after update

    I just updated to the latest version of RR. Now I have a couple issues with video
    First, it doesn't resume where it left off. It starts up on completely different files.
    Second, when the menu auto-hides to show full screen video there is a little "hand" cursor that stays in the upper left corner of the screen.
    I haven't had much time to mess with these problems, and I don't know what could be causing them. Any help would be great.
    Thanks,
    ed.
    Spent so far: $1,755
    Check Out My Work Log for Specs/Pics
    CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
    Don't mess with Texas.
    It's not nice to pick on retards!

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,818
    There hasn't been any change on the video player lately -- there was one simple fix about hiding the controls, if that's not the issue, then your settings have probably changed. Check/Uncheck the built-in player option and try again. However it could be some running application as well.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    FLAC edrex's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Chestinghamshire, UK init!!
    Posts
    1,088
    Thanks Guino. I'll mess with it more when I have time and post back.
    Spent so far: $1,755
    Check Out My Work Log for Specs/Pics
    CarPC Progress[!!!!!!!!!!!!!!].....Installation[---------+].....Pastrami Progress[!!!!!!!!!!!!!!]
    Don't mess with Texas.
    It's not nice to pick on retards!

Similar Threads

  1. video playing problem's (full screen)
    By EL CAMINO in forum Mobile Impact
    Replies: 22
    Last Post: 08-04-2007, 06:24 PM
  2. Problems with video on M10000
    By dave_corsa in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2006, 04:51 AM
  3. epia M mobo, video driver problems
    By illycut in forum General Hardware Discussion
    Replies: 10
    Last Post: 04-04-2005, 02:17 PM
  4. epia M mobo, video driver problems
    By illycut in forum LCD/Display
    Replies: 5
    Last Post: 07-28-2004, 10:52 AM
  5. Video problems while building computer
    By Maveric in forum General MP3Car Discussion
    Replies: 18
    Last Post: 09-24-2001, 06:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •