Results 1 to 8 of 8

Thread: Video problem with usedualmon

  1. #1
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151

    Video problem with usedualmon

    I Encountered a bug with usedualmon=true. Once a video is played and I click in the video field, nothing happens (good!). When I go the another menu (video continues to play, what I want) and go back the the video screen and then click in the video field the skin around the video field turns black. After that I am unable to get back to RR (show the skin). I have to use the escape key to get back to the skin, but I dont have an escape key in my car and only a touchscreen, so I was unable to do anything and had to reboot.

    So I tried to figure out what it was and this only happens with usedualmon=true. Somehow when you return to the video screen and click into the video field you loose the skin and are unable to do anything.

  2. #2
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151
    I checked out the source and most probably it has something to do with dvd skins. At certain points it only checks if its in dvd skins while I am using the video_browser skin. Maybe you can have a look at it, thanks!

  3. #3
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151
    Guino, you think this is no bug?

    Another issue I found is that when you are playing a video, you hit Play again, it pauses, which probably is normal, but when you hit play again it resumes playing from where it resumed when I came back from hibernation. Also the video is very very slow (1 fps). When you hit the stop button and then hit play it resumes normally.

    I am using the internal media player.

  4. #4
    MySQL Error MatrixPC's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Beach City, Socal
    Posts
    4,053
    Let me know if the problem you have is similar to this problem
    Video Player - DUALMON - DVD and VIDEO Toggle...?
    2004 Matrix XR A7N8X-VM/400 AMD XP-M 2500+, DS-ATX
    89 Supra Turbo P3 600E@750/Abit BE6 II, Alpine M-BUS Car2PC.
    Y2K Accord Dell GX150
    RoadRunner is the best FE PERIOD
    EmoRebellion is a SCAMMER

  5. #5
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151
    I dont think that really is the problem. This issue is totally without the use of DVD_player. I am only using the video_player. And when I switch to GPS and switch back to video then hit the video field (once, not twice to make it fullscreen) the skin around it goes black and I'm not able to touch or click anything around it. In that point im lost and have to reset because I dont have any other input.

  6. #6
    Maximum Bitrate tn6478's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Houston, TX
    Posts
    791
    Quote Originally Posted by Goddy View Post
    I dont think that really is the problem. This issue is totally without the use of DVD_player. I am only using the video_player. And when I switch to GPS and switch back to video then hit the video field (once, not twice to make it fullscreen) the skin around it goes black and I'm not able to touch or click anything around it. In that point im lost and have to reset because I dont have any other input.
    Ah you have that problem. U not using the internal video player on that one buddy. I have had this happen to me before. If you click unclick the use build in player and you use media player classic or something that is outside of RR path when you click on the video screen it will go black. If you lucky u can move the screen around to the side and might see the skin.

  7. #7
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151
    Im not able to see or do anything. I can touch what I want, move, double touch or go mad... nothing

    Today I accidently missed my button and touched the videofield and yep... there it goes.

    I tried it on another setup and I had the same.

    Im using the CFX skin.

  8. #8
    Constant Bitrate Goddy's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Netherlands
    Posts
    151
    No one can confirm the error if you follow the steps I did?

Similar Threads

  1. Video problem (maybe) RR 9-5-06
    By vinzer in forum Road Runner
    Replies: 5
    Last Post: 09-09-2006, 02:29 AM
  2. Video playback problem - laptop car pc
    By 12345car in forum Laptops, Netbooks, Tablets, UMPCs, etc.
    Replies: 2
    Last Post: 05-12-2006, 04:41 PM
  3. Car-Puter Hardware Problem, video card
    By malcom2073 in forum General Hardware Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 10-05-2004, 10:32 AM
  4. strange video problem.... screen offset
    By mrzigzag in forum Media Engine
    Replies: 0
    Last Post: 04-10-2004, 05:10 PM
  5. FV24 wasted space on video out problem
    By Mikesz in forum General Hardware Discussion
    Replies: 7
    Last Post: 02-22-2002, 08:20 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •