Results 1 to 10 of 10

Thread: RR/MapPoint 06 Bugs

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    17

    RR/MapPoint 06 Bugs

    With the latest version, and previous releases, I have been experiencing a couple of "issues" with MapPoint 06.

    • There is a runtime error when clicking on the timezone (or street) in the MapPoint Window
    • The import and save route functions do not seem to be working. I have tried a couple of things including creating a route outside of RR and copying it to the RR directory, as well as global searches for filenames of routes saved from within rr. When I click on the Save or Import features, The skin comes up, but the panes within the skin are empty.
    The most exciting phrase to hear in science...is not Eureka! (I found it!) but rather, "hmm.... that's funny...." - Isaac Asimov

  2. #2
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    I'll have to check on those. I haven't tried either in a long time.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    San Diego, CA
    Posts
    17
    OK, thank you. I look forward to seeing what you find out.
    The most exciting phrase to hear in science...is not Eureka! (I found it!) but rather, "hmm.... that's funny...." - Isaac Asimov

  4. #4
    Newbie Black_Sheep's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Coxsackie, NY
    Posts
    48
    Hey Guino any update on this? I'm looking at the same thing.
    If you make something Idiot proof....

    The world will make a better Idiot.

    CarPC Progresss: Planning [x-------------------]

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    4

    Load save problems

    Hi

    I have the same problem, Mappoint 2006. Its not possible to load a route and although a route can be created OK it won`t save. Is there any fix for this yet?.

    Cheers Pete

  6. #6
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    i see the same thing--any solutions?

    thanks and goodspeed!

    ~Peter

  7. #7
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    If the Save/Import route functions are not working, it's because you probably don't have the "Maps" folder created under RR's folder. I did however, improved a couple of things with the import route function for next release (preventions). I've also fixed the issue when clicking the road name/timezone label.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  8. #8
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    ahh that works--must have missed that in the docs

  9. #9
    RoadRunner Mastermind
    Auto Apps:loading...
    guino's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    9,817
    The 9-9 release will create that folder if it doesn't exist, that is, when trying to use that feature. The Error clicking the top right label is also fixed.
    Ride Runner RR's Myspace

    "Being happy is not about having what you want, it's about wanting what you have."
    "The best things in life are always free - but that doesn't mean money can't buy you good things."

  10. #10
    Newbie
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    20
    yeah i noticed that too--sounds good

    Thanks and godspeed

    ~Peter

Similar Threads

  1. 1.6 Bugs (sorry)
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 14
    Last Post: 03-06-2006, 10:08 PM
  2. Centrafuse 1.3 Bugs
    By rickster in forum CF Bug Reports
    Replies: 330
    Last Post: 07-26-2005, 07:51 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-14-2005, 10:46 PM
  4. Updated Bugs and Requests thread
    By GReeToZ in forum Centrafuse
    Replies: 8
    Last Post: 03-02-2005, 01:28 AM
  5. [OFFICIAL THREAD] NMC 0.7 alpha.1 bugs
    By netsuo in forum NeoCar Media Center
    Replies: 46
    Last Post: 11-09-2004, 05:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •