Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast
Results 41 to 50 of 75

Thread: RRGameStation- Multi-Emulator Rom player/manager

  1. #41
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293
    Ty Sonic. Plugin located at C:\Users\Lance\Documents\RideRunner\Plugins\RRGame Station

    <RRGameStation>
    <SystemSettings>
    <FirstRun>0</FirstRun>
    </SystemSettings>
    <UserSettings>
    <DebugMode>True</DebugMode>
    <YOffset>0</YOffset>
    <XOffset>0</XOffset>
    <PauseAudio>False</PauseAudio>
    <MameDelay>0</MameDelay>
    </UserSettings>
    <EmulatorSettings>
    <Emulator1>
    <Name>SuperNES</Name>
    <Path>C:\Emulators\Snes9x\Snes9x.exe</Path>
    <RomPath>C:\Rom\</RomPath>
    <Extension>*.*</Extension>
    <WindowTitle>Snes9X</WindowTitle>
    </Emulator1>
    <Emulator2>
    <Name>Nintendo 64</Name>
    <Path>C:\Emulators\Project 64\Project64.exe</Path>
    <Extension>*.z64</Extension>
    <RomPath>C:\Emulators\Project 64\roms\</RomPath>
    <WindowTitle>Project64 Version 1.6</WindowTitle>
    </Emulator2>
    <Emulator3>
    <Name>Emulator 3</Name>
    <Path></Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath></RomPath>
    <WindowTitle></WindowTitle>
    </Emulator3>
    <Emulator4>
    <Name>Emulator 4</Name>
    <Path></Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath></RomPath>
    <WindowTitle></WindowTitle>
    </Emulator4>
    <Emulator5>
    <Name>Emulator 5</Name>
    <Path></Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath></RomPath>
    <WindowTitle></WindowTitle>
    </Emulator5>
    </EmulatorSettings>
    </RRGameStation>
    Attached Files Attached Files
    Last edited by -zip-; 01-04-2012 at 08:32 PM.
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

  2. #42
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Change the firstrun value to 1. Did you run the program at all after installing/before creating the settings? You should have been prompted to add an emulator, but i'm assuming that didnt happen. All other settings look fine.

    And the debug doesn't say the scan process ever completed, and there are no errors of any kind. How many roms do you have and how long did you wait before closing RR?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  3. #43
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293
    I let RR run 5-20 mins before closing, there are only 5-6 roms in each directory. I have 100s of them but did not point to that directory. When it scans does it check the entire hard drive? You are right there was not a first time set up screen did not appear. Will reset first run value when I get home from work and giver a go!
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

  4. #44
    FLAC -zip-'s Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Ontario/Canada
    Posts
    1,293
    A million Thank-yous Sonic that did it! Set the First time run to 1, let it scan. I can now see them!
    2008 350z GT Installed since April 22nd 2011 - Worklog
    2000 Protege Installed Since April 2, 2005 - Intel D201GLY|Fusion Brain|ODBPros ODBII|Engenius|GPS Rikaline|Powermate|Motorized Lilli
    Sound Stage
    Eclipse|MTX|Infinity

  5. #45
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by -zip- View Post
    A million Thank-yous Sonic that did it! Set the First time run to 1, let it scan. I can now see them!
    Good to hear. Happy gaming
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  6. #46
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Stupid question.... Once this is installed, we have filled out the xml file, and I can see the skin files are in the carwings skin folder, how do we actually access GameStation from within RR? I can see it is loaded and enabled from within RR carwings plugin mgr, but I do not know where to go to access it. My RRConfig is empty when I select plugins if it matters.

  7. #47
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    For those who are newer to changing skins like me, I got this to work by changing one of the buttons on my skin. I added the load option to the button as seen below in one of my .skin files of my alpine skin folder:
    B03,000,148,318,065,"Load;RRGS_List.skin",", I then made sure all of the RRGS_* files were copied to my alpine skin folder and after clicking the button within RR, it now takes me to the RRGS screen.



    Sonicxtacy02, can you post your xml file as an example? I am having issues getting the emulators to be the proper size and wonder if it has to do with the name I am using for the emulators.

  8. #48
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Below is my xml file. If I set the emulator to run at 800x600 it takes up the whole screen and I can't go back. If I set it to lower, it does not embed properly for all of the emulators.


    <RRGameStation>
    <SystemSettings>
    <FirstRun>1</FirstRun>
    </SystemSettings>
    <UserSettings>
    <DebugMode>True</DebugMode>
    <YOffset>0</YOffset>
    <XOffset>0</XOffset>
    <PauseAudio>False</PauseAudio>
    <MameDelay>0</MameDelay>
    </UserSettings>
    <EmulatorSettings>
    <Emulator1>
    <Name>NES</Name>
    <Path>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\Consoles\NES\VirtuaNES.exe</Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\NES\</RomPath>
    <WindowTitle>VirtualNES</WindowTitle>
    </Emulator1>
    <Emulator2>
    <Name>SuperNES</Name>
    <Path>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\Consoles\SNES\zsnesw.exe</Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\SNES\</RomPath>
    <WindowTitle>zsnes</WindowTitle>
    </Emulator2>
    <Emulator3>
    <Name>N64</Name>
    <Path>C:\Program Files\Project64 1.6\Project64.exe</Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\N64\</RomPath>
    <WindowTitle>Project64 Version 1.6</WindowTitle>
    </Emulator3>
    <Emulator4>
    <Name>SegaGenesis</Name>
    <Path>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\Consoles\Genesis\Fusion.exe</Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\Genesis\</RomPath>
    <WindowTitle>KegaClass</WindowTitle>
    </Emulator4>
    <Emulator5>
    <Name>Playstation</Name>
    <Path>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\Consoles\PSX\psxjin.exe</Path>
    <Extension>*.*</Extension>
    <RomPath>C:\Documents and Settings\Celica\My Documents\Roms\PSX\</RomPath>
    <WindowTitle>PSXJin Main</WindowTitle>
    </Emulator5>
    </EmulatorSettings>
    </RRGameStation>

  9. #49
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Anyone get their ROMs to properly embed?

  10. #50
    Low Bitrate
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    61
    Quote Originally Posted by jorgenjl View Post
    Anyone get their ROMs to properly embed?
    Wow no one?

Page 5 of 8 FirstFirst 12345678 LastLast

Similar Threads

  1. Generic MP3 player emulator ( iPod, Zen etc )
    By jbors in forum Input Devices
    Replies: 24
    Last Post: 03-11-2010, 12:06 PM
  2. HUGE Seattle-area multi-brand/multi-forum meet!!
    By ChiefyMan in forum MP3Car Gatherings
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2006, 03:53 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 03-19-2006, 12:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •