Page 17 of 49 FirstFirst ... 789101112131415161718192021222324252627 ... LastLast
Results 161 to 170 of 485
Like Tree2Likes

Thread: OBDMPG - MPG OBDII Plugin for RR 6-12-09

  1. #161
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    mezz64's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    PA
    Posts
    379
    Blog Entries
    1
    Alright as far as I can tell the overflow errors have been resolved! A new interim version has been posted on http://rr.johnmihalic.com

    This version also includes a dll that communicates at the old 9600 speed for anybody having any problems.

  2. #162
    Constant Bitrate aperali's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by mezz64 View Post
    Alright as far as I can tell the overflow errors have been resolved! A new interim version has been posted on http://rr.johnmihalic.com

    This version also includes a dll that communicates at the old 9600 speed for anybody having any problems.
    Aha!! Youre the guy man!
    I'll try this new version and test MAF accuracy today and post if it works.
    And for the overflow error I need to wait for the next travell which Im planning to go to Itacaré/BA (see it http://www.itacare.com/itacare/praias/guia.php) 800miles away from home, after Christmas.
    Thank you,

  3. #163
    Constant Bitrate aperali's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    170
    Tested. After connected (in 9600) obdmpg reads some PIDs and shows an error: "Run time error 11. Division by zero". Doesnt matter if Im using MAF or not. I also tryied changing the ini file setting all 0 to 1 but, didnt work.

  4. #164
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    mezz64's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    PA
    Posts
    379
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by aperali View Post
    Tested. After connected (in 9600) obdmpg reads some PIDs and shows an error: "Run time error 11. Division by zero". Doesnt matter if Im using MAF or not. I also tryied changing the ini file setting all 0 to 1 but, didnt work.
    Which PIDs get read in? Are you using extraOBD=true or false?

  5. #165
    Constant Bitrate aperali's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by mezz64 View Post
    Which PIDs get read in? Are you using extraOBD=true or false?

    well, it starts reading from top to bottom, in the carwings skin, and stops when going to read MAF! when the error is shown.
    extraOBD=true

  6. #166
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    mezz64's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    PA
    Posts
    379
    Blog Entries
    1
    Quote Originally Posted by aperali View Post
    well, it starts reading from top to bottom, in the carwings skin, and stops when going to read MAF! when the error is shown.
    extraOBD=true
    I'll take a look tonight. I assume you are using the metric switch as well correct?

  7. #167
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    mezz64's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    PA
    Posts
    379
    Blog Entries
    1
    Just took a look. I tested the 9600 baud dll with a bunch of options and could not produce a division by zero error. Also looked through the code, especially the MAF parts and there is no dividing by zero that I can see.

    I think this might once again be a problem dealing with the default language of windows. Anybody else having any issues?

  8. #168
    Constant Bitrate aperali's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Rio de Janeiro, Brazil
    Posts
    170
    Quote Originally Posted by mezz64 View Post
    I'll take a look tonight. I assume you are using the metric switch as well correct?
    Yes, Im using metric.
    Today I had to disassembly all my carpc to do some finishing. Tomorrow, I hope get everything in place and will try to install obdmpg again to see what happens. Also Ill install the latest version of RR.
    Will try to unregister the old dll and register the new again.

  9. #169
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    mezz64's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    PA
    Posts
    379
    Blog Entries
    1
    I need some help from those which are a little more familiar with the RR plugin architecture. I'm trying to do as much as possible to increase speed, in doing this I started to realize that no matter what I do a RR label will only update once a second. I cross checked this by running the code in a separate exe and I was able to see the count increase every 250ms as it should where as in RR it jumps in 4's, or 1000ms at a time.

    So basically is this something I'm doing wrong or just a downside to the RR plugin interface? It's be great if someone familiar with the code could chime in, Guino maybe?

  10. #170
    Constant Bitrate tom_rosenback's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Finland
    Posts
    170
    I have problems getting OBDMPG integrated into RR. I have RR installed on my laptop with the Carwings skin and your Carwings sample skin but won´t get any information out of OBDMPG. The debug application works fine from RR directory... I have done everything according to your installation manual. Copy this there, that there, ran runme...stilla nada... RR doesn´t complain or anything but just won´t show me anything, not even connection status. Is there something that I maybe have forgotten?

Similar Threads

  1. Is there a OBDII BMV2 RR plugin?
    By Dave One in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 13
    Last Post: 10-02-2009, 12:25 PM
  2. OBDII / Elm MPG meter. Almost working but not quite!
    By stevieg in forum Engine Management, OBD-II, Engine Diagnostics, etc.
    Replies: 105
    Last Post: 08-19-2008, 04:24 AM
  3. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  4. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 09:26 PM
  5. OBDII plugin (KL/KKL) ?
    By SyNTaXer in forum CF Plugins
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2006, 06:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •