Page 5 of 15 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 41 to 50 of 145

Thread: New Wifi Manager [Beta Ver. 1.2.0]

  1. #41
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978
    @pierrotm777

    code works for me , only tryed locked code , did you refresh the list after pressing button , is the ini setting changeing on button press ie changeing from true - false.

    you can add ||wifiman_HS_LIST to the end of your cmd

  2. #42
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,978
    @pierrotm777

    just seen the error , the cmds i gave you save to rr.ini not skin.ini ,

    this is a simple change just change the cmd savetoini to savetoskin.

    remove the saved settings in your rr.ini and restart rr, before testing

  3. #43
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838
    Quote Originally Posted by carputer1 View Post
    @pierrotm777

    just seen the error , the cmds i gave you save to rr.ini not skin.ini ,

    this is a simple change just change the cmd savetoini to savetoskin.

    remove the saved settings in your rr.ini and restart rr, before testing
    Ho yes, i try that

  4. #44
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838

    Unhappy

    My new lines in exectbl.ini are:
    Code:
    /*********************************WIFI MANAGER by EL CAMINO*******************************
    "WIFITYPE","ByVar;WifiMan_Nets;WIFI_INFRASTRUCTURE<<WIFI_ADDHOC<<WIFI_ADDHIDDEN"
    "WIFI_INFRASTRUCTURE",SetVar;WifiMan_Nets;infrastructure||SAVETOSKIN;WifiMan_Nets;infrastructure"
    "WIFI_ADDHOC",SetVar;WifiMan_Nets;add-hoc||SAVETOSKIN;WifiMan_Nets;add-hoc"
    "WIFI_ADDHIDDEN",SetVar;WifiMan_Nets;add-hidden||SAVETOSKIN;WifiMan_Nets;add-hidden"
    
    "WIFILOCKED","ByVar;WifiMan_Locked;SHOWLOCKED<<NOSHOWLOCKED"
    "SHOWLOCKED",SetVar;WifiMan_Locked;true||SAVETOSKIN;WifiMan_Locked;true"
    "NOSHOWLOCKED",SetVar;WifiMan_Locked;false||SAVETOSKIN;WifiMan_Locked;false"
    
    "WIFISORT","ByVar;WifiMan_Sort;SORTBYSIGNAL<<SORTBYSSID"
    "SORTBYSIGNAL",SetVar;WifiMan_Sort;signal||SAVETOSKIN;WifiMan_Sort;signal"
    "SORTBYSSID",SetVar;WifiMan_Sort;ssid||SAVETOSKIN;WifiMan_Sort;ssid"
    /*****************************************************************************************
    My screen is the same but my label don't change and the settings no also .

  5. #45
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    the only variable that lets you use it state, is WifiMan_Locked, because ByVar works by number or true/false, read RR's SkinCommands.txt, to see how ByVar works. i think RRextended PI has a ByString command, but all this can be done with very simple RR code.

    EDIT:
    added to sample skin.

    Code:
    / --------------------------------------------------------------
    / CORE
    / --------------------------------------------------------------
    
    "IDLE","CANCEL"
    "TIMER","CLOSE",popup.skin
    
    / --------------------------------------------------------------
    / Wifiman
    / --------------------------------------------------------------
    /this event is fired when succesfully connected to a network.
    "ONWIFIMAN_CONNECTED","setvar;CONFIRMLABEL;Wifi Has been Connected||menu;popup.skin" 
    
    /event is fired when connection is lost.
    "ONWIFIMAN_DISCONNECTED","setvar;CONFIRMLABEL;Wifi Has been Dis-Connected||menu;popup.skin"
    
    /when indicator "WifiMan_Card_State" is been clicked.
    "ONWIFIMAN_CARD",""
    
    /same as above but for "WifiMan_Connected" indicator.
    "ONWIFIMAN_NET",""
    
    /_________________________ Settings ____________________________
    
    "SetLocked","ByVar;WifiMan_Locked;LockNets<<NolockNets"
    "LockNets","SetVar;WifiMan_Locked;True||SaveToIni;WifiMan_Locked;True"
    "NolockNets","SetVar;WifiMan_Locked;False||SaveToIni;WifiMan_Locked;False"
    
    "SetNets","ByVar;SetNets;SetHoc<<SetHidden<<SetInf"
    "SetInf","SetVar;WifiMan_Nets;Infrastructure||SaveToini;WifiMan_Nets;Infrastructure||SetVar;SetNets;0||SaveToini;SetNets;0"
    "SetHoc","SetVar;WifiMan_Nets;add-hoc||SaveToini;WifiMan_Nets;add-hoc||SetVar;SetNets;1||SaveToini;SetNets;1"
    "SetHidden","SetVar;WifiMan_Nets;add-hidden||SaveToini;WifiMan_Nets;add-hidden||SetVar;SetNets;2||SaveToini;SetNets;2"
    
    "SetSort","ByVar;SetSort;SetSignal<<SetSsid"
    "SetSsid","SetVar;WifiMan_Sort;Ssid||SaveToini;WifiMan_Sort;Ssid||SetVar;SetSort;0||SaveToini;SetSort;0"
    "SetSignal","SetVar;WifiMan_Sort;Signal||SaveToini;WifiMan_Sort;Signal||SetVar;SetSort;1||SaveToini;SetSort;1"
    
    ________________________ End Settings __________________________

  6. #46
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838
    Thanks El camino, i try that asap.

  7. #47
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838

    Smile Report

    Ok for me, the settings run very well now !
    It is ok also for the 'Kml add' command, but the other kml commands don't run.
    If i have already a kml file, i can't to add a new profile in the kml file.

    I have two little problems.

    See please the picture:


    My card is always connected but the indicator is always off.
    The label 'connection type' is hidden. I have replaced 'WifiMan_NetT' by 'WifiMan_Nets', but
    i have the same issue .

    May be the same label in the info screen?:



    What is a 'profile blob' please?

  8. #48
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,838

    Unhappy

    I am not certain that the HotSpots.kml file has the good format.

    When i click on it, i see the ocean, but not marseille (French town).

    If i see the file, i think that longitude is -5,363 but my gps send 5,363:

    Code:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    <kml xmlns="http://earth.google.com/kml/2.1">
    	<Document>
    		<Placemark xmlns=""><name>Bisounours</name><description>16-F1-C8-81-BA-3C
    AES</description><Point><coordinates>-5,363206,43,295874</coordinates></Point></Placemark></Document>
    </kml>
    gpsgate simulator:

  9. #49
    FLAC
    Auto Apps:loading...
    EL CAMINO's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    upland california us
    Posts
    1,283
    new build in first post.

  10. #50
    FLAC Nomader's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Greece
    Posts
    1,291
    el camino, 1 question.
    how do you change the settings..

Similar Threads

  1. Holux GPS Trouble
    By mangus580 in forum StreetDeck
    Replies: 34
    Last Post: 11-26-2007, 08:56 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •