Page 42 of 103 FirstFirst ... 32333435363738394041424344454647484950515292 ... LastLast
Results 411 to 420 of 1024

Thread: New Road Runner Mobile Phone Plugin

  1. #411
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664
    Any progress with windows mobile 5?

  2. #412
    I see dead kittens Quattro's Avatar
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    New York
    Posts
    2,922
    Quote Originally Posted by Enforcer
    Have a look at the Phoco commands in RR and try to make yours the same, same with the skin layout. It's pretty easy to work with.
    thats what I meant.
    Installed
    Asus A7N8X-VM - AMD Mobile Athlon 2400
    512 Ram - 60GB HD - Opus 150w
    Lilliput 7" - Rikaline 6010
    [00000000000001100010-] 98% Completed

    Check Out My Install!!!

  3. #413
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156

    V3x

    Hi all

    just to report this software is working with the motorola v3X, the 3g model.
    It can connect fine - read dialled, missed calls and the phonebook no problem. It can even answer the phone via the incoming call, (but the caller ID popup doesn't go away after that). but I wonder if the phone is able to support 2 bluetooth streams i.e. 1 to computer other to bt headset.

    It reconnects fine as well, try turning your phone on and off and it reconnects, but the error pop ups keep appearing.

    This software is simply amazing. Tried phoco with a motorola, nokia, wm5 and couldn't get it to work 100%. can't wait for the release

    thanks for this.

  4. #414
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Has anyone got it to work fully with the SE W810i?

  5. #415
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,618
    Quote Originally Posted by Quattro
    thats what I meant.

    I know, that's why I tried to clear it up a bit

  6. #416
    lez
    lez is offline
    FLAC lez's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    UK
    Posts
    1,334
    Quote Originally Posted by Gobby
    Has anyone got it to work fully with the SE W810i?

    I tried the earlier revisions with the 900i and had no issues, and SE are usually very well behaved phones.
    Lez, more widely known as flez1966

  7. #417
    Raw Wave
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    On the beach
    Posts
    2,223
    Just having issues with my W810i and the Phone Address book thats all, everything else works perfectly.

  8. #418
    Constant Bitrate RRMobile's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Milan, Italy
    Posts
    156
    Quote Originally Posted by dmurray14
    Any progress with windows mobile 5?
    No because I don't know where to start!!!

    I have a "legacy" Nokia 6310i that works fine and the Qtek8310 (WM5) that once connected with Hyperterminal doesn't seems to respond to any command.

    If someone knows more on this topic please let me know. I promise in return WM5 full support (I'm the first interested on this!)

  9. #419
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    664
    Quote Originally Posted by RRMobile
    No because I don't know where to start!!!

    I have a "legacy" Nokia 6310i that works fine and the Qtek8310 (WM5) that once connected with Hyperterminal doesn't seems to respond to any command.

    If someone knows more on this topic please let me know. I promise in return WM5 full support (I'm the first interested on this!)
    Well, I'm not very knowledgeable, but I'd be happy to test. I know you can set a serial port when you're pairing with the computer. I wonder if it might require writing an app for the phone too?

    Dan

  10. #420
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156

    wm5

    umm, damn my wm5 device is at home, trying this from memory, either under programs or settings there was this thing called modem link (i think it was programs) that toggled the device from being a modem / or handset when connect, try switching that and see how it goes.

Similar Threads

  1. Software Review: PhoneControl.NET
    By zorro in forum The Review Palace
    Replies: 8
    Last Post: 11-20-2006, 09:01 AM
  2. Road Runner Setup
    By zaid175 in forum Road Runner
    Replies: 8
    Last Post: 06-24-2005, 06:00 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •