View Poll Results: How long a time should the MPG be averaged over?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • About 10 minutes

    0 0%
  • Hours

    2 100.00%
  • As long as possible

    0 0%
Page 8 of 12 FirstFirst 123456789101112 LastLast
Results 71 to 80 of 111

Thread: Vag-Scope Heads Up Display / Front End

  1. #71
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    Ok, well, it should not crash right away like that. I have that same version installed on my car computer now, so it can't really be the code.

    Can you make sure you have .net 2.0? That is necessary and could be the reason you are crashing. Once we make sure you have .net 2.0 we'll see if you get any further.

    You appear to be right on the zip file being corrupt, I must have missed it when I checked all the files last night. I am at work right now and don't have interenet access on my personal laptop, I will re-upload it tonight.

    Make sure you have everything installed in the default directories. I did not do any searching, so I assumed vag-com is in its default directory (C:\ross-tech\Vag-com I believe) and that Roadrunner is in its default directory (although I think this may not matter.)

    Also, I have release 704, so I can't guarantee that this will work for the release you have...but it should at least start vag-com. So try the first two things above so we can at least get it starting vag-com, if we run into more problems we will deal with them then.

    Let me know if any of that works.

  2. #72
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    Quote Originally Posted by puter View Post
    Ok, well, it should not crash right away like that. I have that same version installed on my car computer now, so it can't really be the code.

    Can you make sure you have .net 2.0? That is necessary and could be the reason you are crashing. Once we make sure you have .net 2.0 we'll see if you get any further.

    You appear to be right on the zip file being corrupt, I must have missed it when I checked all the files last night. I am at work right now and don't have interenet access on my personal laptop, I will re-upload it tonight.

    Make sure you have everything installed in the default directories. I did not do any searching, so I assumed vag-com is in its default directory (C:\ross-tech\Vag-com I believe) and that Roadrunner is in its default directory (although I think this may not matter.)

    Also, I have release 704, so I can't guarantee that this will work for the release you have...but it should at least start vag-com. So try the first two things above so we can at least get it starting vag-com, if we run into more problems we will deal with them then.

    Let me know if any of that works.
    The new version of Vag-com is in C:\Ross-tech\VCDS rather than Vag-com. I changed the name of the folder but that didn't seem to help.

    I have version 2.0 of .net. When I ran the installer, it installed it last night. Checking the add/remove programs it shows that 2.0 is in there.
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  3. #73
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    Quote Originally Posted by Bugbyte View Post
    The new version of Vag-com is in C:\Ross-tech\VCDS rather than Vag-com. I changed the name of the folder but that didn't seem to help.

    I have version 2.0 of .net. When I ran the installer, it installed it last night. Checking the add/remove programs it shows that 2.0 is in there.
    ok, I think this is a version issue with vag-com.

    Could you try to get vag-com version 704 and give it a shot?

    Also, I do need to check that you have a tdi. I have never tested this with a gas vw...but this isn't a concern until we actually get vag-com running.

    Edit:: if you wnat to try using your version of vag-com then make sure that the .exe in the folder is called VagCom.exe. So the full path should be C:\Ross-Tech\VAG-COM\VagCom.exe, Thing is that chaging the names like that could break vag-com itself.

  4. #74
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    Just FYI, I have fixed the link to the skin. It should work fine now.

  5. #75
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    It's been renamed VCDS now. I can't find the old version 704 to try. I did get the skin okay, though.

    I renamed it but still crashes on launch, so I think I need version 704. Any ideas where I can get it?
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  6. #76
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    You have a message bug.

  7. #77
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    Just to update - this is resolved. I needed the old version of Vag-Com for it to work.
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  8. #78
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    Version 704 works with this, unfortunately it seems that ross-tech likes to change executable names, window names, and directory structures with just about every release

  9. #79
    Admin. Linux loser.
    Auto Apps:loading...
    Bugbyte's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Corning, NY
    Posts
    7,364
    Blog Entries
    2
    It is likely just a window name/directory structure issue as puter said. I'm the one that posted that thread. Since installing version 704 fixed the problem, it is something we'll have to fix on our end.
    Quote Originally Posted by ghettocruzer View Post
    I was gung ho on building a PC [until] just recently. However, between my new phone having internet and GPS and all...and this kit...Im starting to have trouble justfiying it haha.
    Want to:
    -Find out about the new iBug iPad install?
    -Find out about carPC's in just 5 minutes? View the Car PC 101 video

  10. #80
    Low Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    77
    I do have some code in the configuration to allow for changing via the config file, but I don't think I put code in to deal with the .exe name and I believe that I may have forgotten to use a couple of the strings from the config

    There's a lot more code to the automation program than you would expect, I had to do a lot of workarounds.

Similar Threads

  1. Embed Visu when already running & in multiple screens?
    By swift_gti in forum Road Runner
    Replies: 4
    Last Post: 01-23-2008, 05:48 AM
  2. slingplayer embed problems
    By 1Munkey in forum Road Runner
    Replies: 1
    Last Post: 11-06-2007, 04:52 PM
  3. cant embed my app!
    By djmickyg in forum SkinBedder
    Replies: 7
    Last Post: 06-13-2006, 08:38 AM
  4. IG Nag screen/ embed issues FIX how to
    By liquid_smoke in forum RR Skins
    Replies: 41
    Last Post: 06-03-2006, 02:35 AM
  5. Will FD 1.0 embed into FrodoPlayer?
    By ayclens in forum FreeDrive
    Replies: 0
    Last Post: 05-13-2006, 11:57 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •