Page 3 of 18 FirstFirst 12345678910111213 ... LastLast
Results 21 to 30 of 175

Thread: VLC plugin

  1. #21
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    ok.. i am not sure if i set this up correctly... could you post some screen shots what it looks like. I might have to get the sample skin to see how it is done..

    okay.. i did followed the steps.. i modified the ini file... when i clicked video, it doesn't fire the plug in... what am i doing wrong here? it says axblc.dll is missing....

  2. #22
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Hi there. good to see someones using it. Still working on it but wasn't getting much feedback as to whether it was working or not.

    So trying to solve your problem

    when you run rrvlc do you see the window with the cone like in the screen shot ?
    With it saying your missing the axvlc.dll have you installed vlc itself and if so what version?

    Afraid I cant take a screen shot of it running as all i get is a black screen even when I pause the video.

    you could allways send me a screen shot of the error which may help track the problem down.

    Anyway will try to help as much as I can.
    Attached Images Attached Images  

  3. #23
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    pdegameplayer

    does it work for you with the bmv2 skin?

    What happens with the lsx void skin? With more info I can maybe get it working for you.

  4. #24
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    ok.. my bad.. didn't realize no vlc program was installed on this one.. Still.. i am not getting to where it shows what the screen shot shows above.. if i try to load vlc by clicking the video button on menu, it won't show that extra window with cone.. just video skin... and none of the buttons do anything..
    Attached Images Attached Images  

  5. #25
    Variable Bitrate
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    264
    also struggling here to get it working.

    i see the window with the cone like in the screen shot when i run rrvlc? is this good or bad? it is just never embedded into rr.

    i have vlc installed via install programm. so everything should be registered, right? or do i need to register anything else

  6. #26
    Low Bitrate pdegameplayer's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Harrisonville, Missouri
    Posts
    94
    i get a very similar error to what brandensin got! i have not tried it with the bmv2 skin as i really don't like that skin and have no idea how to navigate it

  7. #27
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Hi everyone.

    You dont have to register anything as long as you left the "install activex component" checked when you installed vlc.( you should see an axvlc.dll in you videolan install directory)

    The error message your getting was what I thought I had fixed. Can you all confirm you have used the exe from post 18?

    If you have try removing the path setting from the rrvlc.ini file.

    The buttons on the skin dont appear to do anything if the plugin isn't running but you should see the labels being set in rr's debug file if you have it switched on. You dont need to look its just an explaination.

    I will try to reproduce the error again but please be patient as I'm travelling and wont be home for a week.

  8. #28
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    installed vlc program.. unzipped ur files and placed them in the RR dir. Again replaced with new one from the post 18.. Modified ini to set a path for my video files...

    I clicked video, it loaded video skin but, it did't seem to load the vlc plugin..

    Are there anything else i am missing?

  9. #29
    Raw Wave treetop777's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    War-Town, GA.
    Posts
    2,233
    I'm not using it but it seams to me that if it's a plug-in, you should have a "X,Something" in menu.skin to call-up the plug-in - just a thought!

  10. #30
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    no dll treetop... and no instruction for that specific info... just exe file and ini.. i wonder if this is somehing that we need to embed as an external app like trafficcam.. Then, how do we make the menu disappear........ Hope op provides more info.. I don't know how other guys made it work....

    i need to get this to work, cuz my video for some reason is not using mpc, instead it uses winamp.... don't get it why.... just started doing that oneday..

Similar Threads

  1. Custom Indicator Bug
    By JohnWPB in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2008, 06:10 PM
  2. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  3. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 09:26 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 04:43 PM
  5. Winamp LCD display plugin / IRMan plugin - together?
    By Jarrod in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-03-2002, 06:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •