Page 13 of 20 FirstFirst ... 34567891011121314151617181920 LastLast
Results 121 to 130 of 194

Thread: spider plugin, new labels/indicators/function/commands for silabs

  1. #121
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    if you have installed either of the last rr.exe updates they will overwrite the usbradio.dll
    to the rr origanal dll ,not spider's usbradio.dll so you will have to replace it again.

  2. #122
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    hi
    i developed the dll using the old version of rr
    the dll is compatible with new indicators of the last version of rr but i find too many crash closing or using last rr, using or not my dll and "my" usbradio.dll

    the pack of silabs.dll, fomod.dll, usbradio.dll (my usbradio, not usbradio by guino or pete) works very well on old rr

    if you don't register testsilabdll.dll (in old rr) the radio continues to operate, you can tune or use prev next function, but some rds info can be not displayed

    this zip file is only an upgrade of my pack
    you first must download the entire pack (download visual studio runtime if you have crash using usbradio.dll)
    after you have install the kit you can upgrade using this last dll (usbradio.dll and fmod.dll must replaced, testsilabdll.dll must registered using regsvr32 command)

    if you have do all this step you can't have problems,
    if the dll continue to give problems you can give me a best describes respect the procedure you use to install it

  3. #123
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    154
    Hi,

    I just updated to the latest rr.
    I un-registered the testsilabdll.dll then registered the latest in the zip and replaced the othe file in the zip in rr folder.
    No in the skin, the stero signal is always on and no rds. the radio does play ok.

  4. #124
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    ok i will install myself tonight see if i get the problems , foloowing spider instructions.

  5. #125
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    154
    Great stuff.
    It may be just a case I need to clear my system out as its been moded so much but be good to know if it is my system etc.

  6. #126
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    ok you not on your own here , dived out of work early to try this lol....
    installed old version (my installer) , replaced with new files ,

    and the result is , nothing, not a single thing is working , i have a total dead screen.
    sdksilabs.exe is running, but nothing in the skin

    this is under the new rr.exe update,and a clean installed system, so i pursume it has somthing to do with that.

    the big 1 is not alone i have the same problems, and i do not tend to roll back to the old rr, due to this is the direction rr is taking ,

    sorry spider

  7. #127
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    oh and to be sure ,

    i re-installed the old dll and yes some indicators don't work but the skin is alive , it dose work to a degree.
    and this is under the new rr.exe as well,

  8. #128
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    i found all bugs

    it's strange radio works with any preset but rr seems not start the radio
    i will fix as soon as possible
    i try to do this in next days

  9. #129
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979

  10. #130
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    huhahhaha i find the very stupid solution....
    open rrconfig
    go to the radio menu
    select "silabs"
    ....
    and the radio will works fine

Similar Threads

  1. Custom Indicator Bug
    By JohnWPB in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2008, 06:10 PM
  2. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  3. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 09:26 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 04:43 PM
  5. Winamp LCD display plugin / IRMan plugin - together?
    By Jarrod in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-03-2002, 06:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •