Page 18 of 20 FirstFirst ... 891011121314151617181920 LastLast
Results 171 to 180 of 194

Thread: spider plugin, new labels/indicators/function/commands for silabs

  1. #171
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    ok got them , at a quick look ,i think i can see your problem , i will set these up in my rr and test it all out then return them ,

  2. #172
    Constant Bitrate
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    154
    Chhers! thanks for all your help!

  3. #173
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979
    any news on a updated plugin of yours spider its not running to well under Ride Runner.

    Tyhank you

  4. #174
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    84
    Hi all,

    i had now tested the plugin in my skin and also the Spider skin with my Silabs Radio. Both working not on my Riderunner-Install from 03.2009.
    The last Install i had tested and it function, was the Roadrunner Install from November 2008.
    Now i can my Radio not use- it shows no signal-indicator, it scan not through the frequences, it does simple nothing.

    Is there a way to use the silabs Radio in Riderunner? Are there other Plugins for Silabs, that run under Riderunner?
    On this Plugin here i like the Signal Indicator and the simple press & hold Station save.

  5. #175
    Low Bitrate JohnnySierra's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Italy
    Posts
    74
    Actually the spidermunz's plugins for Silabs doesn't work with RideRunner.

    The author is working for a new version of the plugin, stay tuned!

  6. #176
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    i have good news

    i'm working to fix the sound bug and make the plugin ride runner compatible

    i'm on 50% of the work
    soon i post the new version

  7. #177
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    i have good news

    i'm working to fix the sound bug and make the plugin ride runner compatible

    i'm on 50% of the work
    soon i post the new version

  8. #178
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    the old plugin works fine riderunner too
    you must install on the same way of road runner
    in the main of the skin you must have the x.testsilabdll
    you must copy the ubradio (and rewite the dll of guino) in the main folder of riderunner

    the testsilabs on the some way
    and copy in the main the radioart and testsilabsconfig too

    register the testsilabsdll.dll using regsvr32 testilabs.dll
    when you run riderunner the radio works fine

    i post the new version for riderunner in a few day

  9. #179
    Low Bitrate
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Germany
    Posts
    84
    I had tested again - no function on my System.

    Tested with your Sample Skin and your full Spider Skin.
    - x.testsilabdll is correct
    - testsilab.dll is correct registered

    No Signal in RR, but the original ADS Program function (logically not at the same Time!).

    What do you mean with

    "register the testsilabsdll.dll using regsvr32 testilabs.dll"

    i have only the testsilabsdll.dll from your plugin, not a testsilabs.dll.
    Note: When i use your Skin and push the "Autostore" Button in Radiomenu_function.skin, it begin with scan at 87.50 and after ~2sec Riderunner crashs and close.

    and a other question:
    Can i use the Signal Indicator on other Screens, as the Radio.skin? So, when i drive and see, my radio has a good signal, i can switch from mp3 to that. It would be nice.

    Thanks for your work on this plugin!

  10. #180
    Constant Bitrate spidermunz's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    italy, sardinia
    Posts
    206
    "register the testsilabsdll.dll using regsvr32 testilabs.dll"

    ops...it must be:

    "register the testsilabsdll.dll using regsvr32 testsilabsdll.dll"

    i don't know why doesn't work in your system
    i have the last riderunner version, in my sistem works fine
    i'm converting the vb pugin to a riderunner version
    2 o 3 day and i post the new version

Similar Threads

  1. Custom Indicator Bug
    By JohnWPB in forum RR Bug Tracker
    Replies: 4
    Last Post: 03-27-2008, 06:10 PM
  2. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  3. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 09:26 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 04:43 PM
  5. Winamp LCD display plugin / IRMan plugin - together?
    By Jarrod in forum Software & Software Development
    Replies: 9
    Last Post: 06-03-2002, 06:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •