Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast
Results 21 to 30 of 61

Thread: GPS Heading Indicator Fixed & Upgraded [ Updated 12/10/08 ]

  1. #21
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Not as of current...sorry. I could change to allow that, should be very easy to do, like in a day or so...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  2. #22
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I will be updating this latter today with this new verison...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  3. #23
    The Last Good Gremlin GizmoQ's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    St Louis
    Posts
    2,348
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    I will be updating this latter today with this new verison...
    Tanx,

    Giz
    HARDWARE: Fujitsu Stylistic ST5111w/WiFi and dock, internal Hitachi 500G HD, external 1TB HD, Sierra Wireless Aircard 550, DVD-RW, BoomzBox HD radio, XM Commander, Delorme GPS, Saitek X-52 Pro joystick, BluSoleil Bluetooth, TPMS, FB, Elm327

  4. #24
    Raw Wave tbird2340's Avatar
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Poland, OH
    Posts
    2,000
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Just like RR once per second.
    So if mines shows connected even when it isn't from anywhere to 15-60 seconds is that normal or is that something jacked on my end?
    Current Vehicle: 2007 Dodge Nitro

    Second Vehicle: Sold it :( 2005 Dodge Ram 1500 Quad Cab

    First Vehicle: 2003 Ford Ranger

  5. #25
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Hard to say, but that doesn't sound right either though...

    Ya, I never got that update out...apparently body demanded some sleep...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #26
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Updated to v1.0.1

    See either first post or the Readme.txt in the zip for info.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  7. #27
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Okay...what am I doing wrong?

    Installed the plugin and confirmed that it's being loaded thru debug, but no images show up?

    I know my com ports are set correctly because IG is tracking and GPSExec is popping up.

    NA.png isn't even showing up.

    Skin code:
    I00,064,548,031,022,"Heading2"
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  8. #28
    High Voltage blk02si's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Motorcity
    Posts
    2,262
    Blog Entries
    1
    You have to split the GPS data into 2 virtual com ports if you want IG and RR to use the data at the same time. I use xport to do this. RR will not display the pictures if it does not have GPS data.
    Build Things, it keeps your brain busy.

    AutoPC v1 (Retired) - AutoPC v2 (in progress) - www.shocknet.us

  9. #29
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Quote Originally Posted by blk02si View Post
    You have to split the GPS data into 2 virtual com ports if you want IG and RR to use the data at the same time. I use xport to do this. RR will not display the pictures if it does not have GPS data.
    xport is running. That's why I added the tidbit about GPSExec and IG both working as they should. Both IG and RR are getting GPS data, but for some reason, "Heading2" is not displaying anything for me.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  10. #30
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I actually think that I know what the issue is..

    If your running this plugin with a newer RR and from the global loading(RR root plugins folder) and have the 'GPSIndFolder' setting in your a skin.ini file, thats the problem..

    When the new extension plugin loader/manager was adapted, and a globally loaded plugin is initialized and tries to get a setting that might be stored in the skin.ini file instead of the rr.ini file, the plugin can't get it b/c RR at that point has not yet loaded the skin.ini file. AKA its now a known bug and has a fix coming in the next RR release.

    So, moving that setting to your rr.ini file and it should start working again.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Page 3 of 7 FirstFirst 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 353
    Last Post: 08-24-2009, 10:31 AM
  2. PPC Car GPS and MP3 mini How To
    By hotrod_nut in forum General Hardware Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 02-25-2008, 02:24 PM
  3. SD Navigation just does not work.
    By rumy in forum StreetDeck
    Replies: 54
    Last Post: 03-10-2007, 08:11 AM
  4. My GPS scenario & Bluetooth quest.
    By gizak in forum GPS
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2005, 01:11 PM
  5. few gps questions
    By fuctup in forum GPS
    Replies: 2
    Last Post: 03-02-2005, 02:40 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •