Page 31 of 41 FirstFirst ... 2122232425262728293031323334353637383940 ... LastLast
Results 301 to 310 of 409

Thread: Movie Listings... Coming to an RR near you!

  1. #301
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Quote Originally Posted by Chuck View Post
    I added this code to ExecTBL.ini file and it makes navigating a lot better for me.

    Just click on a theater and it will take you to the now playing at that theater.

    Click on a movie and it will take you to the info.

    I only use 2 buttons in the movietimes.skin MOVIEZIP and MOVIETIMES to go back to theaters.

    Just thought Id share.

    Code:
    "ONCLCLICK","SETVARBYCODE;MOVIEMODE;movielisttitle||EVAL;YESTHEATERS;strcomp("$MOVIEMODE$";"Now Playing")||BYVAR;YESTHEATERS;GETMOVIETIMES<<GETMOVIEINFO",movietimes.skin
    "CLOSE","EXIT||MOVIETIMESLISTSWITCH",movietimeserror.skin
    "MOVIETIMES","SETVARBYCODE;MOVIEMODE;movielisttitle||EVAL;YESTHEATERS;strcomp("$MOVIEMODE$";"Now Playing")||BYVAR;YESTHEATERS;NEWMOVIETIMES<<MOVIETIMESLISTSWITCH",movietimes.skin
    "NEWMOVIETIMES","MOVIETIMES"
    Yeah, I did a similar thing using SETVARBYCODE and the EVAL function. In addition, I also used functions that act like "BACK" & "BROWSE" to move thru the theatre and movie list more "naturally" and is more consistent w/ how lists are browsed in my skin.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  2. #302
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    guys could you confirm to see if you get movie schedule and art?

  3. #303
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    guys could you confirm to see if you get movie schedule and art?
    I get the movie times, ratings, and star ratings, but no art.
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  4. #304
    FLAC Chuck's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    1,671
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    guys could you confirm to see if you get movie schedule and art?
    No art here
    2001 S10 ZR2

    Chucks Skin - to old

  5. #305
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    that is odd... for some reason, mine stop showing movie schedule and art but everything else.... Hmm...

  6. #306
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    MOVIETIMESINFOCHARSPLIT=80.. what exactly does this do, this thing i think is driving me crazy with 1920 skin.... Sonic, do you have prev ver. that doesn't use this? I remember running it with no issue when not using MOVIETIMESINFOCHARSPLIT in skin.ini.. If i take it out, it shows no movie schedule.. If i put it in, it locks up the RR.. Only way to solve this is to use the prev. ver. I don't mind seeing <div> tags...

  7. #307
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    MOVIETIMESINFOCHARSPLIT=80.. what exactly does this do, this thing i think is driving me crazy with 1920 skin.... Sonic, do you have prev ver. that doesn't use this? I remember running it with no issue when not using MOVIETIMESINFOCHARSPLIT in skin.ini.. If i take it out, it shows no movie schedule.. If i put it in, it locks up the RR.. Only way to solve this is to use the prev. ver. I don't mind seeing <div> tags...
    you only need to use that if you're using a custom list to display the movie details... the variable is used to split the lines of text after a certain number of characters so the movie description is readable in a custom list. If you're using the Label to display the info then by all means remove it from the .ini or better yet add a number like 500 or something. In future versions i will read the skin file to see if the custom list exists and only then will the function for the movie details be performed... but thats certainly no reason for a new update right now.

    You have to understand how the information is pulled and parsed.. a large skin with a high resolution such as yours is not gonna perform well when i'm attempting to handle character splits. So you're only real options as far as movietimes goes are
    A) Do some legwork and find a character split that works with your skin
    B) Set the character split to a high number then just use the Label version of the movie description.

    But FYI the variable has nothing to do with the actual times labels other than the fact that the movie description function runs BEFORE the times labels are populated. This of course means if there's a problem with the description function it the time function will fail.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  8. #308
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    cheers.... setting that to 500 resolved my issue... no art though which is no biggie..

  9. #309
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by brandensin View Post
    cheers.... setting that to 500 resolved my issue... no art though which is no biggie..
    lets see if we can solve that as well. Is there anything being downloaded to your Poster Art folder inside the MovieTimes directory? Are you behind a proxy or anything?
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #310
    Maximum Bitrate
    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    738
    no proxy, no firewall............... sal and chuck are having same problem.. u are not having this problem?

Similar Threads

  1. XMD RR Hibernation & XMRESET
    By hank_kls65 in forum Road Runner
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2007, 03:14 PM
  2. Replies: 0
    Last Post: 09-23-2006, 08:38 PM
  3. Generalized Perception of RR from a new user
    By replicant in forum Road Runner
    Replies: 2
    Last Post: 11-15-2005, 10:41 PM
  4. RR doesn't start Phoco on initial load..
    By DutchBurner in forum Road Runner
    Replies: 16
    Last Post: 11-04-2005, 01:17 PM
  5. RR 09-09-05 ... Yup, it's my Birthday!
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 36
    Last Post: 09-12-2005, 05:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •