Page 31 of 91 FirstFirst ... 21222324252627282930313233343536373839404181 ... LastLast
Results 301 to 310 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #301
    Newbie
    Join Date
    May 2007
    Posts
    28
    Fantastic job Blue, can't wait for the updated version! Best plugin ever!! very much appreciated.

  2. #302
    Newbie ccwild's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Middle GA
    Posts
    52

  3. #303
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Update...

    Builder convert is 100% done and working!!

    Currrent stats using an USB HD and importing 7,628 songs

    Initial build: 3:24
    Rescan: 1:03

    I'm now working on the RRMedia app to mirror the database format change.

    This next update will have quite a few changes and additions which I will latter post as to what they are..TBC...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #304
    Constant Bitrate Stealth915's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    137
    Sounds like it's coming along quite nicely! Do you have a rough estimate of when this new version will be released? I don't mean to rush you but the anticipation is killing me!
    2004 Mazda3 Carputer Worklog - Update 5/17/11: Carputer 2.0 Hardware Selection

  5. #305
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by Stealth915
    I don't mean to rush you but the anticipation is killing me!
    Ain't nobody rush'n me... I might have it out by the end of weekend, IDK...we'll see.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #306
    x10
    x10 is offline
    Constant Bitrate x10's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    152
    ok I tried searching for "blank list", "list", and "browse mode" but I have been unable to find my answer...

    so here's my question...

    On my laptop I use to work on roadrunner when I choose to browse with any of the types available: Song Title, Artist, Genre, etc...the playlist populates with the correct information everytime...

    Now on my carpc running the same version of everything (RR, Winamp, same RRMedia Installer), after the DB is made and I choose "Browse Mode" every option, except Folders, returns a blank list. If I browse by Folders I can see everything on the list. Using any other browsing criteria, Song Title, Artist, etc, the list comes back blank....

    any ideas as to why the Browse Mode works perfectly on one PC but not the other?

    I'm not blaming your plugin...I'm just trying to figure out why its doing this...thanks in advance!!!

    I noticed a new Smilie and I have to use it...

  7. #307
    Constant Bitrate Stealth915's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Bay Area, CA
    Posts
    137
    Sounds like you're having the same database building problem as I am. Check the size of the RRMediaDB.db file in your music path. If it's around 32kB, it means it's empty and the database didn't build properly. Some people have said this could be due to invalid characters in the ID3 tags. I've tried putting a single MP3 with ID3 tags with nothing but letters and numbers (no spaces, even), and my database wouldn't build correctly. It will say the build completed successfully but nothing shows up in the library.

    I've tried everything I could think of to get my DB to build and I haven't had much luck. Since you said it works fine with one computer and not another, I'm thinking it might be a hardware/driver/configuration issue. The new builder is supposed to be better than the current one, and with a possibility of it being released very soon, it might be more worthwhile to wait for it and see if it works for your carputer.
    2004 Mazda3 Carputer Worklog - Update 5/17/11: Carputer 2.0 Hardware Selection

  8. #308
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    X10... Some good news as to that file you sent me. Not only does the new builder not crash on it, it actually got imported into the db..
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #309
    x10
    x10 is offline
    Constant Bitrate x10's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    152
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    X10... Some good news as to that file you sent me. Not only does the new builder not crash on it, it actually got imported into the db..
    aha! You are the MAN!!!

    can't wait for the update....

    Thanks!

  10. #310
    x10
    x10 is offline
    Constant Bitrate x10's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    152
    Quote Originally Posted by Stealth915 View Post
    Sounds like you're having the same database building problem as I am. Check the size of the RRMediaDB.db file in your music path. If it's around 32kB, it means it's empty and the database didn't build properly. Some people have said this could be due to invalid characters in the ID3 tags. I've tried putting a single MP3 with ID3 tags with nothing but letters and numbers (no spaces, even), and my database wouldn't build correctly. It will say the build completed successfully but nothing shows up in the library.

    I've tried everything I could think of to get my DB to build and I haven't had much luck. Since you said it works fine with one computer and not another, I'm thinking it might be a hardware/driver/configuration issue. The new builder is supposed to be better than the current one, and with a possibility of it being released very soon, it might be more worthwhile to wait for it and see if it works for your carputer.

    damn, this is what was wrong...You'd think I would learn that my crappy mp3 library doesnt cooperate with RRMedia....haha

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •