Page 49 of 91 FirstFirst ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... LastLast
Results 481 to 490 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #481
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Blue -

    I updated to v 1.2.2 (full, clean install but using the DB from 1.2), and now seem to be having problems with track names with underscores in them:

    12/10/2008 1:11:06 AM: RRMedia Builder> C:\Audio\Bear vs. Shark\Terrorhawk\13 Heard Iron Bug, _They're Coming T.mp3
    12/10/2008 1:11:06 AM: RRMedia Builder> near "They": syntax error

    Edit: Actually, in the tag info, that's a quotation mark, which may actually be the problem:

    Track name: Heard Iron Bug, "They're Coming To Town"

  2. #482
    Variable Bitrate GF-ler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    germany
    Posts
    336
    hi blue,

    perhaps my installation is not correct, or i missunderstood how the RRMedia works.

    i thought that...
    1) if a song is rated... the number of stars i rated this song is always showing if the song is playing.

    2) if i push a button like "LOAD 4 STAR LIST" it shows me a list with all 4star selected songs.same for 3stars or 5 or 2.

    3) the next is the virtual playlist, i can use 10 different virtual playlists...how can i see what songs are in the playlist.

    please help a dummie german.

  3. #483
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,078
    1) Correct
    2) Correct, it plays which ever rated list you selected, but going by your first one, sounds like you have an issue somewhere.
    3) The 10 virt playlists are really just the last 10 playlists(ie rotating history if you will) you have listen to.

    Are you using the newest version, the 1.2.0 did have a non functioning rating system.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  4. #484
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,114
    Blog Entries
    49
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    1) Correct
    2) Correct, it plays which ever rated list you selected, but going by your first one, sounds like you have an issue somewhere.
    3) The 10 virt playlists are really just the last 10 playlists(ie rotating history if you will) you have listen to.

    Are you using the newest version, the 1.2.0 did have a non functioning rating system.
    i'll just add that you need to make sure that yoru exectbl.ini includes the following line:
    Code:
    "ONSONGSTART","RM_ONSONGSTART"
    this is what tells RR to check the song rating once a song has been played.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #485
    Variable Bitrate GF-ler's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    germany
    Posts
    336
    thanks for answering,

    i have installed the version 1.2.2.0

    the onsongstart is written in the exectbl.ini. (i make a copy of the exectbl.ini from blues RRMEdia skin)
    with this skin i had the same problem, no showing stars if the song selected again. only the time when the song is playing and i rate him.

    Name:  rating_db.jpg
Views: 230
Size:  29.2 KB

    its a hardcopy whats going on if i rate a song and play it again, maybe it helps.

  6. #486
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,078
    Really nice to get debug SC w/o even asking for it!! Also funny that, that is the first time that someone posted that....

    Other suggestion would be to run the 1.1 db updater an see if that fixes anything in the rmdatabase folder.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  7. #487
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by spamminator View Post
    Blue -

    I updated to v 1.2.2 (full, clean install but using the DB from 1.2), and now seem to be having problems with track names with underscores in them:

    12/10/2008 1:11:06 AM: RRMedia Builder> C:\Audio\Bear vs. Shark\Terrorhawk\13 Heard Iron Bug, _They're Coming T.mp3
    12/10/2008 1:11:06 AM: RRMedia Builder> near "They": syntax error

    Edit: Actually, in the tag info, that's a quotation mark, which may actually be the problem:

    Track name: Heard Iron Bug, "They're Coming To Town"
    I took the quote out of that track title, and it got past it, only to fail at another track that had a quotation mark in the title. So, I think it's safe to say that it chokes on track names with quotation marks.

  8. #488
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,078
    Without check the code, that would be a good assumption, but werid that it only showed up now? And not in previous versions.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #489
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Without check the code, that would be a good assumption, but werid that it only showed up now? And not in previous versions.
    Yeah, before it scanned through them fine. Not positive that it actually added the files to the DB though...

    Update: On a lark I deleted the DB and created a new one...and everything worked fine. I even went and rescanned on the new DB and it didn't throw any errors at me either. *shurg*

  10. #490
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    146
    Also, an operational question:

    What is the difference between files that have been added to the database, and those that have not but reside within the music path? It seems that I can still play them and add them to the various playlists. Is the only functionality lost by not adding them to the database the searching?

    Thanks.

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •