Page 59 of 91 FirstFirst ... 9495051525354555657585960616263646566676869 ... LastLast
Results 581 to 590 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #581
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I think that it's when there are two quotes in a single tag. I have several songs and/or folder with an apostrophe and I don't have an issue.

    There are some other chars that it doesn't like that I've added to this next build. And if there are errors after this next release, i'll have to dig some more to see what is causing the issue.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  2. #582
    Low Bitrate docbreezy's Avatar
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Maryland
    Posts
    100
    I'm having a few slight issues. when i try to add a song to a disk i get an auto it error "variable being used without being declared". I'm using RM version 1.2.2.

    These are my commands.....
    B10,639,173,58,58,"RM_sel2Disk",
    B12,639,331,58,58,"RM_PLList2Disk",

    This is whats in the ExecTbl...
    "ONSONGSTART","RM_ONSONGSTART"
    "RM_DiskLoading","MENU;RM_DiskLoading.skin"
    "RM_DiskLoaded","ESC",RM_DiskLoading.skin
    "RM_PLList2Disk","MENU;RM_Playlist2Disk.skin"
    "RM_sel2DiskCMD","Menu;RM_sel2Disk.skin"
    "RM_FirstRun","Menu;RM_FirstRun.skin"
    "Db_complete","Menu;RM_Builder_Stats.skin"
    "Db_ReScan_Complete","Wait;2||Menu;RM_Rescan_Stats .skin"
    "RM_SSNA2D","Menu;RM_SSNA2D.skin"

    And this is whats relevant in my Select2Disk skin...
    B01,010,090,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK1",
    B02,128,090,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK2",
    B03,246,090,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK3",
    B04,364,090,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK4",
    B05,482,090,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK5",
    B06,010,255,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK6",
    B07,128,255,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK7",
    B08,246,255,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK8",
    B09,364,255,108,145,"ESC||RM_SELECT2DISK9",
    506 Skin
    506 Flash!
    NEVER BLEND IN!!!

  3. #583
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Feature Request: User-defined a path location for the support files?

    This is for HORM support...

    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  4. #584
    Constant Bitrate slvrsol's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    148
    For some reason the ratings backup file isn't working for me. Songs are added to the file upon rating but they are not imported during a rescan (there are crosses for rating playlist found and playlist imported). Am I missing something?

  5. #585
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Those two step only pertain to anyone that was using sonic's old rating system, so if durring a scan it didn't fine any of the files it uses then there is no import of them. There is no indication that it reimported the ratings from the rate.in_ file, if file is there it automatically sets the ratings to those files in the db.

    Using the 1.2.2 ver I'd assume and what does one of the lines from that file look like.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #586
    Constant Bitrate slvrsol's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    148
    i see.. the rate backup file and db file are in same directory.. example from ratings file is

    [****]
    R&B\Nelly Furtado - Say It Right.mp3=

  7. #587
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,169
    Blog Entries
    53

    rebuild issues :(

    seemingly at random i get build errors during rescan and i'm looking for a workaround. i'd say 75% of the time i do rebuilds (twice a week) it goes through flawlessly. But then randomly i'll get an message box like this:

    near "S": syntax error

    hitting OK on the message box stops the build process. A peek at the debug shows me its the following music file thats giving me issues

    Code:
    4/6/2009 8:54:25 AM: RRMedia Builder> C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Music\Rap\DJ Khaled\We The Best\dj khaled - new york.mp3
    4/6/2009 8:54:25 AM: RRMedia Builder> C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\My Music\Rap\DJ Khaled\We The Best\dj khaled - s on my chest.mp3
    4/6/2009 8:54:26 AM: RRMedia Builder> near "S": syntax error
    but if i remove that one song i continue to get errors on other songs... none of which have invalid characters. The only way i can get around this issue is to delete my database and build from scratch. Why would this syntax problem only occur sometimes rather than at each rebuild. It never happens on newly added songs just ones that have been there from the beginning.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  8. #588
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Hard so say, I have been slowly working on this plugin to update it and theres so much to update and so little time..

    I believe that the builder is pretty much done, I just have to add the support for an alt support files folder location setting. The dll is about 50% and have yet to update the main exe.

    I figure that if I can just put a few mins towards it here and there, I can get it finished and at some point released.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #589
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,169
    Blog Entries
    53
    believe me i know what thats like lol. I went ahead and deleted my db. How do i get the files in Rate.in back into the db? I spose i could create a ratings .m3u and have it imported that way but is there a "official" way to do it?
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Hard so say, I have been slowly working on this plugin to update it and theres so much to update and so little time..

    I believe that the builder is pretty much done, I just have to add the support for an alt support files folder location setting. The dll is about 50% and have yet to update the main exe.

    I figure that if I can just put a few mins towards it here and there, I can get it finished and at some point released.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  10. #590
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Ya, its very easy...just delete the db file and rescan, it will pick up the rate file automacally and import them, assuming that the paths still match.

    Was the hole idea behind have that backup file...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 04:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 01:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-11-2005, 12:39 AM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 02:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •