Page 63 of 91 FirstFirst ... 13535455565758596061626364656667686970717273 ... LastLast
Results 621 to 630 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #621
    Variable Bitrate Jebus's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Washington, USA
    Posts
    312
    Hmmm...
    Attached Images Attached Images  
    RRVoice Version 1.1.0.10 BETA
    RRVCConfig Version 1.0.0.69 BETA
    RRMouseTrap Version 1.5 Beta
    RRPointer Version 1.0 BETA Update Soon
    RRTTS Testing
    RRScript Testing
    SerialSwitch In Development

  2. #622
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Midlothian, VA
    Posts
    16
    I have that exact same problem. Also, nothing shows up under the plugin manager in DFX 4.

  3. #623
    Variable Bitrate
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    393
    Quote Originally Posted by EricE View Post
    I am getting an error when I try and build the media db.

    5/4/2009 12:25:26 PM: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    5/4/2009 12:25:32 PM: RRMedia Builder> no such table: Audio

    Then a dialog pops up that says something about no such volume table. I looked in the voltable.ini and there is nothing but comments but I think that is the default anyway. Whats going on here?

    Please help. I have spent close to 20 hrs trying to debug an error that I get on startup and I have finally tracked it down to the media db plugin.

    Edit: I am on the latest version 1.2.2 and I just reinstalled to make sure everything was fine. Still getting error.
    I was able to fix this by deleting the media.db and backup... The media.db is not easy to find, one has to look in your root music path.

  4. #624
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by Jebus View Post
    Hmmm...
    Quote Originally Posted by ksgoh88 View Post
    I have that exact same problem. Also, nothing shows up under the plugin manager in DFX 4.
    This is related to the 5/1/09 release, the added img list support and incorrect skin files with an incorrect custom list definition.

    My DT PSU crapped out on sunday , so momentarly can't exactly get to said files that I fixed. I'll see what I can do have John post a Fixed zip of all the DFX screens that contain a custom list.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #625
    Variable Bitrate Jebus's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Washington, USA
    Posts
    312
    Just do this in Any skin that has Ilist BEFORE list definitions:

    SC,55,140,381,373,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,255,128, 0,255,255,255,0,0,0,,20,"Arial"
    IL,CL,transparent.bmp,sel.bmp,end.bmp,2,50,80


    Flip em so the Ilist is after....

    And it all works again. Something IN the last RR release?

    ...JJG
    RRVoice Version 1.1.0.10 BETA
    RRVCConfig Version 1.0.0.69 BETA
    RRMouseTrap Version 1.5 Beta
    RRPointer Version 1.0 BETA Update Soon
    RRTTS Testing
    RRScript Testing
    SerialSwitch In Development

  6. #626
    MySQL Error
    Auto Apps:loading...

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    5,248
    NO, Jebus, just a illegal skin command there...
    the SC definition is bad... the 255 after #DFX1b# should be a 0
    -Thanks
    Mitch
    www.rush2112.net

    "Did you test it in carwings??"

    Sun, Come shine my way
    May healing waters bury all my pain
    Wind, Carry me home
    The fabric of reality is tearing apart
    The piece of me that died
    Will return To live again

  7. #627
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    My DT PSU crapped out on sunday , so momentarly can't exactly get to said files that I fixed. I'll see what I can do have John post a Fixed zip of all the DFX screens that contain a custom list.
    FYI...

    No PSU yet, but....

    John is/has posted in the #2 post in the DFX thread a zip of all the screens that have a custom list defined with all the correct parameters. So now works with all RR versions again...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  8. #628
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36

    Virtual Disk Problem

    I have read this entire thread looking for an answer, but couldnt seem to find one. I am using v. 1.2.2 and DFX 4.0, my database works wonderful, never any errors, the only problem I am having is I will open RR, and assign names to all my Virtual Disks, and then add all the songs I want to each one. Then I will push the backup button and it says it backs up the disks and everything works fine. However when I reboot the machine, I go back and open RR again and all of my Virtual Disks go back to default, no names, no songs, I push restore Disk, and it restores nothing. Any ideas? Thanks!
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  9. #629
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    After you back them up, look in your music path for a RMDisksbackup._ file. If its there(should be), open in notepad and see if it has disk names/tracks.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #630
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    After you back them up, look in your music path for a RMDisksbackup._ file. If its there(should be), open in notepad and see if it has disk names/tracks.
    Thanks Blue, I will check that later when I am home, so if it does have the disk names and tracks then it should be ok?
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •