Page 72 of 91 FirstFirst ... 22626364656667686970717273747576777879808182 ... LastLast
Results 711 to 720 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #711
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by spamminator View Post
    Are you using 2.3 or 2.4 ID3 tags? I think I've had issues when using 2.4.
    This is some good intel (not the proc kind ) And to further the details even more... what SW are some using? I have Tag & Rename v3.4 that supports ID3v1-2.4 but only writes v2.3 which I'm assuming is the NON unicode one that all players old & new can read. And might be the reason that some are still having problems even though they do tag the media
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  2. #712
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    This is some good intel (not the proc kind ) And to further the details even more... what SW are some using? I have Tag & Rename v3.4 that supports ID3v1-2.4 but only writes v2.3 which I'm assuming is the NON unicode one that all players old & new can read. And is the reason that some are still having problems even though they do tag the media
    I am using the same version of tag and rename blue. I thought I deselected the option for unicode as I have read it can cause issues.

  3. #713
    Newbie
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    6
    i'm new to RMdb plugin. first i want to thank blue for his effort done so far.

    i also have some issue building the database. it stops at 33%.
    when i restart riderunner and clicked rescan, it picks-up from 32% and stops again at 33%.
    the rmbuilder returns an error: unrecognized token: "" Lite.X.LiteStatement.1
    i isolated the folder with the bad mp3s and renamed it with tag & Rename to 2.3 but it still doesn't work.

    will the new RM 1.3 resolve this?

  4. #714
    Variable Bitrate navputer's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    DFW Area
    Posts
    296

    Support sort by Track Number?

    Blue,

    Will the new version have the option to sort by Track Number?

    In Playlist (Sort List shows...)
    Title Alphabetical
    Filename Alphabetical
    Reverse Order
    Randomize

    Thanks...
    Gee

  5. #715
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    RRMedia supports By Track when it creates the playlist to play. Those opts are using WA directly to sort the list, which doesn't have that. I don't know why either....
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #716
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by DJCannonball View Post
    i'm new to RMdb plugin. first i want to thank blue for his effort done so far.

    i also have some issue building the database. it stops at 33%.
    when i restart riderunner and clicked rescan, it picks-up from 32% and stops again at 33%.
    the rmbuilder returns an error: unrecognized token: "" Lite.X.LiteStatement.1
    i isolated the folder with the bad mp3s and renamed it with tag & Rename to 2.3 but it still doesn't work.

    will the new RM 1.3 resolve this?
    It might, do you have any quotes ->"<- in any of those tags?
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  7. #717
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,691
    Blog Entries
    1
    Maybe a simple $SongTitle = StringReplace($SongTitle,Chr(34),"") would do the trick in the builder code where the tag is initially read? This would kill any potential errors, if they exist or not, more just "Being on the safe side" so to speak.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  8. #718
    Newbie
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    I get a similar but different error on my song import at 99% complete. I am using DFX 4 with RR media upgraded to 1.22 using the patch exe. The error is
    near ",": syntax error LiteX.LiteStatement.1
    Can I figure out what song is the problem if any, or is this a syntax error in the RRMedia code?

  9. #719
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    E..err both sorta

    It probably a coma(s) in a tag somewhere causing the issue. Seeing that it got 99% it must be a song that is in on of the last folders(alpha wise) in your music path.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #720
    Mod - iPad Forums RipplingHurst's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Danville, CA
    Posts
    2,176
    I am eagerly awaiting v.1.3; I have too many songs to test as it is right now.

    I actually think this should be part of the standard RR code! Media management, playlist creation, etc. should be in every skin. (My favorite one, Carwings, does not have it, sadly).


    I'm sad to hear about unicode issues, though. How can they be a problem? It's just a tag? ().

    Hope they can be solved, I have a lot of music with Unicode tags.

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •