Page 79 of 91 FirstFirst ... 29697071727374757677787980818283848586878889 ... LastLast
Results 781 to 790 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #781
    FLAC
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Virginia
    Posts
    1,789
    Blue,

    My collection is now at over 32k and the builder is choking. I know that you've fixed this in 1.3, but aside from removing songs is there any way for us music hogs to work around this pending release of 1.3?

    Thanks.

  2. #782
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Hi, first of all thx for making this plugin, just what i needed...

    I have a problem making the db.... Regardlees of whitch computer im sitting on i get 0 songs importet and a db file of 29kb... ... I have tried whit version 1.2.1 and 1.2.2 and Ride Runner from marts 2010 and April 2010 and always the same result. ALso with several mp3's and only whit one.... Heres what in the builder_debug
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
    27-04-2010 08:35:58: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\work\Dokumenter\Musik\Afspilningslister\R adio.wpl
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\work\Dokumenter\Musik\Bassnectar\Cozza Frenzy\Cozza Frenzy (Featuring Seasunz).mp3
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\work\Dokumenter\Musik\Field Music\Measure\Measure.mp3
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\work\Dokumenter\Musik\Nite Jewel\Another Horizon\Another Horizon.mp3
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\work\Dokumenter\Musik\RRMediaDB.db
    27-04-2010 08:36:01: RRMedia Builder> Folder Scan Took: 0 secs
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _

    And when rescan
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _
    27-04-2010 12:52:20: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    27-04-2010 12:52:29: RRMedia Builder> Invalid procedure call or argument
    __________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ _

    And when i tried to rescan, i get and mesaage that said.

    "Invalid procedure call or argument RMBuilder"

    By the way im been using the demo skin....


    Hope someone has the answer to my prob's......

  3. #783
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Update to my other post..

    I have now been testings RRmedia on 3 different computeres and all with the same result, so... i might be doing something wrong ("Vista home premium" "XP home" "XP pro")

    I have downloaded the last release of RR April edition and the latest version of RRmedia 1.2.2 and i use WA 5.13.

    And no matter what i do, my db keeps empty. when i use a db browser i can see all the tables and so on, but nothing is written to them.

    So RRmedia makes a db but for some reason, nothing is being added.

  4. #784
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,609
    I would imagine it's having a problem reading one of your music files.

    Try just one album/song at a time

  5. #785
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    I would imagine it's having a problem reading one of your music files.

    Try just one album/song at a time
    had just tried your solution still no god.. my debug says

    28-04-2010 15:26:30: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    28-04-2010 15:26:32: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\Documents and Settings\rk\Dokumenter\Hentede filer\test\Another Horizon.mp3
    28-04-2010 15:26:32: RRMedia Builder> Folder Scan Took: 0 secs

    And the DB is still empty..

  6. #786
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,609
    Try it with the music files in a standard folder, not in the documents & settings folders.

    ie


    C:\Music


    also I notice that you are not using an English OS, maybe that is the issue, there might be some unrecognized (unicode) characters somewhere.

  7. #787
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38
    Tried with new folder in root directory
    __________________________________________________ _____________________
    28-04-2010 15:53:56: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    28-04-2010 15:53:59: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\music\Measure.mp3
    28-04-2010 15:53:59: RRMedia Builder> Folder Scan Took: 0 secs
    __________________________________________________ _____________________

    Still no luck.... Have to check what language there is on my other pc's when i come home.... can't remember....

  8. #788
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    38

    Unhappy

    Now i have tried on an OS installed with english, and i still get the same result an empty DB, and when i hit rescan "invalid call or agument RMbuilder"

    And with severeal different mp3 files..

    This is the builder_debug

    28-04-2010 18:15:27: RRMedia Builder> MediaInfo communitation OK!
    28-04-2010 18:15:35: RRMedia Builder> ScanFolderFiles > C:\music\Bear_in_Heaven_-_Lovesick_Teenagers.mp3
    28-04-2010 18:15:35: RRMedia Builder> Folder Scan Took: 0 secs

  9. #789
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Sorry bout the delay's in any help with my plugin been busy with DFX 5.0 installer n such.

    With that out of the way, lets get to some of these issues...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #790
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Quote Originally Posted by kbreeden View Post
    Blue,

    My collection is now at over 32k and the builder is choking. I know that you've fixed this in 1.3, but aside from removing songs is there any way for us music hogs to work around this pending release of 1.3?

    Thanks.
    Wish I had an quick n easy answer for you, besides setting some of the less important songs aside...not a great opt i KNOW!!
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •