Page 83 of 91 FirstFirst ... 3373747576777879808182838485868788899091 LastLast
Results 821 to 830 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #821
    Low Bitrate
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Limassol, Cyprus, Europe
    Posts
    81
    At least foobar support will be released?

  2. #822
    Constant Bitrate kwchan's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Singapore - Smallest country in Southeast Asia
    Posts
    121
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    So far w/ the current testing.... I can read and write any unicode files/tags to the database. Just a little bit more poking thur the builder and then to recheck the main exe doesn't have any issues with these.
    Can i help you with the testing?

    90% of my mp3 comes ID tags in Traditional Chinese, Simplified Chinese or Japanese.

  3. #823
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Now that I have a head ache from Kwchyan's avatar onto business. Simple question, feeling pretty dumb.

    My most common choice of music is to "Play All" and then randomize it. In RRMedia browser when I add "entire collection" to a disk or playlist. It starts out the first song as in "B"s and a lot is somewhat randomized. This wouldn't be a big because as I stated I like random, but I like to take random off if I land on an album I am in the mood for. If I play all in Winamp stand alone it does what I need. ALL artists in order, albums in order, and track number order. Starting at the top and ending at the bottom. What am I doing wrong that I can't get rrmedia to do this? No combo of sorting"by" has gotten me any where.

  4. #824
    Mod - all of it.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Buena Park, So Cali
    Posts
    520
    Okay need some help please. I start RR. RRMedia.exe icon show in the bottom right task bar, and RR continues to load. Then just before RR becomes active, RRMedia.exe goes away in the task bar, and when I try to browse using RRMedia it does not work. I have tried this with DFX 4 and with the RRMedia demo skin, and they both do the same. Have I done something wrong in my RR.ini or other file?

    I have attached my RR debug.txt
    Attached Files Attached Files
    CAR: 2007 G35 Sport Coupe 5AT
    HARDWARE: Dell D630 w/ dock, internal 80G HD, internal 320G HD, Verizon Wireless Card, iBlue GM-2 GPS w/iGuidance, OBDPros w/DashCommand, Visteon HD Radio w/ Home Made Cable, Current Version of RR w/ DFX Skin. My Install.

  5. #825
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,078
    Using RRMedia v1.2.2, you need to also have the RoadRunner.exe running, if not it will close. This because 1.2.2 was released way before the renaming to RideRunner, so if after a set time limit it doesn't find any RoadRunner.exe running it just closes. This would be my first bet as to why it keeps closing. The v1.3 addresses this and allows for either one to be running along with some other logic added....

    Which reminds me, with the pending release of Dfx 5.0, which includes 1.3, I need to get an updated installer for the stand alone plugin release.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  6. #826
    Mod - all of it.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Buena Park, So Cali
    Posts
    520
    Your first bet is probably right as I do not run Road Runner.exe. I will check that now.

    EDIT: That was it. Thanks Blue.
    CAR: 2007 G35 Sport Coupe 5AT
    HARDWARE: Dell D630 w/ dock, internal 80G HD, internal 320G HD, Verizon Wireless Card, iBlue GM-2 GPS w/iGuidance, OBDPros w/DashCommand, Visteon HD Radio w/ Home Made Cable, Current Version of RR w/ DFX Skin. My Install.

  7. #827
    Mod - all of it.
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Buena Park, So Cali
    Posts
    520
    Quote Originally Posted by mskrzat View Post
    After a little more research I found all WMAs are missing all tagged information in the browser. I tried retagging with several programs with the same results. The tags are working in winamp. The “files missing tag info.txt” lists all WMAs as “either ID3 v1 or v2 tags not set”
    Most of my music is mp3 but the WMAs I have come from many different sources.

    Any guesses what might be up?
    I am having this same problem. All of my music is wma. My Files missing tag info file is full of every piece of music in my collection. Any answer. I am checking the 13 pages since the question was originally asked as we speak, but just thought I would ask.
    I saw that there was an update, but that does not seem to be helping.
    CAR: 2007 G35 Sport Coupe 5AT
    HARDWARE: Dell D630 w/ dock, internal 80G HD, internal 320G HD, Verizon Wireless Card, iBlue GM-2 GPS w/iGuidance, OBDPros w/DashCommand, Visteon HD Radio w/ Home Made Cable, Current Version of RR w/ DFX Skin. My Install.

  8. #828
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    marteline's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil, Sao Paulo
    Posts
    305
    Blue,

    How can I remove the folder icons from the list in the RM_Media.skin? (see my skin below)

    thanks!
    Attached Images Attached Images  
    Engineering: Where the rubber meets the road!
    RR Skin RED 2.0 http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-s...red-2-0-a.html

  9. #829
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,078
    try placing two comma's on the third line in the skin file. That is where RR looks to see if you have specified any, overiding the built in defaults.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  10. #830
    Variable Bitrate
    Auto Apps:loading...
    marteline's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Brazil, Sao Paulo
    Posts
    305
    Donīt Work...
    I try 2 commas on the beginning and in the end of the third line, also tri in the next line... nothing...

    below is my skin file, help me hehehehe

    RoadRunner Skin
    RRScreen "rm_media"
    rm_media_Off.png,rm_media_Off.png,rm_media_On.png, rm_media_Off.png

    [ Dummy Label for the skin editor ]
    L3,1025,0,5,5,255,255,255,12,#Larabiefont#,"=.",
    A,0,0,800,150,

    inc, cor.txt
    L07,160,134,480,36,#DFX1R#,#DFX1G#,#DFX1B#,25,#Lar abiefont#,"TAGARTIST||= - ||TAGTITLE||= - ||TAGALBUM","SCROLL-LEFT"

    [ Dynamic Main Menu Buttons ]
    B01,16,10,89,77,"SkinButton1",@HOLDMAINBT1@
    B02,111,9,93,79,"SkinButton2",@HOLDMAINBT2@
    B03,209,10,93,79,"SkinButton3",@HOLDMAINBT3@
    ...

    END
    Engineering: Where the rubber meets the road!
    RR Skin RED 2.0 http://www.mp3car.com/vbulletin/rr-s...red-2-0-a.html

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •