Page 90 of 91 FirstFirst ... 40808182838485868788899091 LastLast
Results 891 to 900 of 910

Thread: RRMedia Plugin by Blue ZX3 [v1.3.0 Released]

  1. #891
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    sorry im using XP
    95 Mustang 5.0
    Custom Case, VIA m10000, 512 MB, 80gig, M2-ATX, Slot Load DVD, 7" LCD Touchscreen

    80% done

  2. #892
    Constant Bitrate
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    115
    i installed the latest and greatest rrmedia and all is good.
    95 Mustang 5.0
    Custom Case, VIA m10000, 512 MB, 80gig, M2-ATX, Slot Load DVD, 7" LCD Touchscreen

    80% done

  3. #893
    Newbie
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    36

    Random Sort problem

    I notice random sort in RRmedia only works from the root directory, that is i have main dir and mutiple subdir if I select the main dir then random sort works, if I select a subdir then the songs play in Alphabetical order. Using dfx 5.1 but same problem with other skin.
    Last edited by mrbombastic; 09-01-2011 at 06:31 AM.

  4. #894
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    I have not noticed this, but will keep in mind when I get to updating this plugin.
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  5. #895
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    I am having an issue where I just imported my music directory, it found all the songs and said everything went ok. When I go to find them however when I open the folder it shows nothing inside of it. Also on one song that did show up when I played it there was no song information (Artist, etc.) Please help.
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  6. #896
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    18
    I seem to be having the same problem. When using the Browser button, it pulls up a list of the subdirectories and the albums listed in the subdirectory but when I click on the album no songs show. If I use the songs option, I see all of my songs and they work fine. Thinking its got something to do with a corrupted RRmedia.db file that I did not remove when I re-did my collection of music. I'll look into that tomorrow, and post if I figure anything out.

  7. #897
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by twjlaw View Post
    I seem to be having the same problem. When using the Browser button, it pulls up a list of the subdirectories and the albums listed in the subdirectory but when I click on the album no songs show. If I use the songs option, I see all of my songs and they work fine. Thinking its got something to do with a corrupted RRmedia.db file that I did not remove when I re-did my collection of music. I'll look into that tomorrow, and post if I figure anything out.
    Thanks that would be great.
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  8. #898
    The Curator
    Auto Apps:loading...
    Blue ZX3's Avatar
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Chicago area,IL
    Posts
    5,079
    Folder structure? Might help to know...
    RideRunner...The #1 FE, PERIOD.

    Current Project: DFXVoice [v1.0 Released]
    Next in line: RRMedia v2.0

    DFX 5.1.1 Skin
    Appstore Link

    My RideRunner Plugins
    RRMedia
    RRExtended
    DFXVoice

    "There are no bugs - only undocumented features."

  9. #899
    Newbie taguy83's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Roseville, MI
    Posts
    36
    Quote Originally Posted by Blue ZX3 View Post
    Folder structure? Might help to know...
    Hey Blue,

    My structure is as follows

    Music path D:\MP3s

    Under the MP3s folder it is broken down as such: MP3s\Artist\Album\ Ex: D:\MP3s\2pac\All Eyes on Me\"songs"

    I used this exact same structure a few years ago and had no problems at all.

    Thanks.
    1995 Pontiac Trans Am
    AMD X2 Dual Core, 4GB Ram, 500GB Hard Drive, Lilliput 629GL, BU353 GPS w/Iguidance, Opus 360 Psu

    Parts - 100%
    Software - 70%
    Installation - 30%

  10. #900
    Newbie
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    18

    No songs in Folder view

    taguy,

    My directory is the same as yours, and getting the same result. Been working with it for a couple of days, with limited success. It seems that the folder view in the browser has gotten broken. See if you can access your songs by pushing the button labeled Browser in the Music skin, then Browser Mode and select Artist. This should bring up a listing of your artists with albums available upon clicking. Click on the album, and the songs should show up and play. This is not the way it used to be and we are not the only ones experiencing this change, based on some new posts over on the DFX5.1 forum. Also, when trying various things, it seemed that the database was getting corrupted and I was getting a lot of duplicates showing up. If this happens, just delete the RRmedia db file and rescan.

    Whatever is causing this is beyond my meager abilities, but the above workaround should hold us until Blue or John figure out the issue. Hope this helps.

Similar Threads

  1. Is there an Alpine blue for RR?
    By turbosx in forum RR Skins
    Replies: 10
    Last Post: 06-01-2008, 03:35 AM
  2. problems with navigation in streetdeck
    By customaudioman in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2008, 12:46 PM
  3. RR 04-08-05 .. BETA Base Plugin ...
    By guino in forum Road Runner
    Replies: 37
    Last Post: 04-10-2005, 11:39 PM
  4. Does Any Winamp Plugin Work With Media Car ?
    By ccsnet in forum MediaCar
    Replies: 4
    Last Post: 11-23-2003, 01:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •