Page 4 of 18 FirstFirst 1234567891011121314 ... LastLast
Results 31 to 40 of 178

Thread: Outlook Express Email Plugin- Re-Release!

  1. #31
    Wants to make it harder monkeyracer's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lakehood, CO
    Posts
    1,463
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Check again, it's been changed
    The 12/6 build that I downloaded at the end of feb did that... but now I see the latest upload was 3/30, so if it's changed, it's been since then.
    2007 Chrysler PT Cruiser TE
    Car PC Progress:
    Planning.......[---------X-] 95%
    Parts...........[---------X-] 90%
    Fabrication...[---------X-] 90%
    RR Skin........[---------X-] 95%
    View my
    Worklog
    Road Runner Skins
    Website
    Favorite thread EVER!

  2. #32
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    bare with me here.. what do you mean it doesnt use the $rrpath$ variable? the PLUGIN doesnt use the variable... or the skin?? the skin is just that.. a TEST skin to show how the buttons perform there functions. i dont think the actual plugin even uses the $rrpath$ variable
    No, it's the test skin not the plugin, but it will cause problems for anyone wanteing to test this if they are not familar with editing bits of roadrunner.

    Quote Originally Posted by monkeyracer View Post
    The 12/6 build that I downloaded at the end of feb did that... but now I see the latest upload was 3/30, so if it's changed, it's been since then.
    Read the Installer thread, webmaster checked with guino and has now changed it back to raod runner.

  3. #33
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    Ok, now for some observations on the plugin.

    Trying to compose an email.

    Clicking on the to box OSK comes up but text entered does not appear in the to field

    Clicking Subject box does nothing

    Clicking Message box OSK comes up and text entered appears in the message field.

  4. #34
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    No, it's the test skin not the plugin, but it will cause problems for anyone wanteing to test this if they are not familar with editing bits of roadrunner.

    k now i get it .. i'll fix that monday.. until then for anyone who downloads change the skin.ini BACKGROUND to a valid path to an image.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #35
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    OH another thing. (it's late, I have a sore throt and a cold coming on so I have an excuse for being a pain)

    This again is to do with the test skin

    the font colours aren't defined so they default to black, which means the text on the menu doesn't show unless you have the mouse over it, and also the OSK input text isn't visible with the included background.

    Again if you change the background to something light then they will show, but this will involve the tester having to make more changes to get this to work.

  6. #36
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979

    the skin

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    OH another thing. (it's late, I have a sore throt and a cold coming on so I have an excuse for being a pain)

    This again is to do with the test skin

    the font colours aren't defined so they default to black, which means the text on the menu doesn't show unless you have the mouse over it, and also the OSK input text isn't visible with the included background.

    Again if you change the background to something light then they will show, but this will involve the tester having to make more changes to get this to work.
    is not using defined its useing standard rr code , the input box yes my fault missed that 1 .
    the font color is set by rr code to white. i did not have the plugin to test the skin before release i was skinning blind.
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  7. #37
    Confusion Master
    Auto Apps:loading...
    Enforcer's Avatar
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    If you go down to the woods today, You're sure of
    Posts
    14,585
    only the email label in the menu is set to white the other labels on the menu screen are set to

    #PH1Red#,#PH1Grn#,#PH1Blu#

    which are not defined, so show up black.

    yes I know they are not strictly need to test the plugin but it is still slightly anoying.

    oh and also exit does not work in the main menu as it is trying to pull up an exit menu which is not included. So I had to change it to just exit (now if someone has exit to exitmenu checked in their rrconfig that still won't let them exit)

    The labels in the plugin .skin files are fine as they just use RGB values

  8. #38
    THE EXPERIMENTER
    Auto Apps:loading...
    carputer1's Avatar
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    UK,Surrey
    Posts
    1,979

    got ya now

    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    only the email label in the menu is set to white the other labels on the menu screen are set to

    #PH1Red#,#PH1Grn#,#PH1Blu#

    which are not defined, so show up black.

    yes I know they are not strictly need to test the plugin but it is still slightly anoying.

    oh and also exit does not work in the main menu as it is trying to pull up an exit menu which is not included. So I had to change it to just exit (now if someone has exit to exitmenu checked in their rrconfig that still won't let them exit)

    The labels in the plugin .skin files are fine as they just use RGB values
    will sort those out,
    Riderunner / Genesis
    Plugin Breaker in test BassRR Plugin Player, Wifiman_NET
    New Home for Genesis & BassRR :adding to site ,, Hellfyre night
    Bassrr Beta Release :Version 1.3.7
    Movie_info Release :Version 3.1.0
    Wifiman_NET:Version 1.0.0

    Every Future, Needs A Beginning

  9. #39
    Wants to make it harder monkeyracer's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Lakehood, CO
    Posts
    1,463
    I can't get the mapi32.dll to register:



    So, nothing works for me.
    2007 Chrysler PT Cruiser TE
    Car PC Progress:
    Planning.......[---------X-] 95%
    Parts...........[---------X-] 90%
    Fabrication...[---------X-] 90%
    RR Skin........[---------X-] 95%
    View my
    Worklog
    Road Runner Skins
    Website
    Favorite thread EVER!

  10. #40
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,166
    Blog Entries
    52
    Quote Originally Posted by Enforcer View Post
    Ok, now for some observations on the plugin.

    Trying to compose an email.

    Clicking on the to box OSK comes up but text entered does not appear in the to field

    Clicking Subject box does nothing

    Clicking Message box OSK comes up and text entered appears in the message field.

    This might be more skin related issues. Do me a favor and put rr in focus and type "ENTEREMAILTO"... type in a valid email address and see if the label is then populated. do the same thing with subject.. the command is "ENTEREMAILSUBJECT"


    Quote Originally Posted by monkeyracer View Post
    I can't get the mapi32.dll to register:



    So, nothing works for me.
    are you using xp? is it modified? check your system32 folder to see if mapi32.dll is already present. If so you can skip registering that. Can you properly register the .ocx file? Also, u want to make sure ur trying to register the files in the plugins folder if they dont already exist on your computer. There are dependency files in the plugin folder windows may need to find to correctly register.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. New Features Progress Update
    By reddeath30 in forum Mobile Impact
    Replies: 342
    Last Post: 07-31-2007, 05:54 PM
  2. Plugin Request - Email reading application
    By ankur in forum CF Plugins
    Replies: 1
    Last Post: 01-25-2007, 12:06 PM
  3. Receiving email (Pop3) what am I doing wrong
    By pshadwick in forum Wireless Communications
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2006, 10:37 AM
  4. Outlook XP Problem
    By ODYSSEY in forum Off Topic
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2002, 01:52 AM
  5. Resumer Winamp plugin..works with MPC, too
    By Tony S in forum Software & Software Development
    Replies: 7
    Last Post: 03-30-2002, 05:10 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •