Page 131 of 134 FirstFirst ... 3181121122123124125126127128129130131132133134 LastLast
Results 1,301 to 1,310 of 1338

Thread: .net Bluetooth Mobilephone Plugin

  1. #1301
    Variable Bitrate sargeants's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    238
    Currently this isn't installed as Profile Mode. See the second note in the first post.
    Move the mobilephone.ini from the install directory into the profile config directory and that should work... but if you're able to dial from RR then it's reading from the ini.
    I don't have my pc in the car right now to confirm what is active, but looking on my phone (BB)it's setup for handsfree and headset. I had it working with both my previous Android phones (Milestone/Droid and SG2) with no big issue. Milestone was a little lacking on the BT connection.

    With the 2 soundcards you'll likely want to specify the WaveIn and WaveOut options in the ini. I've got mine specified for my Andrea SUMA rather than the built-in Realtek.
    Depending on the skin you use there may be a button to transfer audio - Could also give that a try.
    03 Hyundai Elantra GT {Worklog}
    HP TC4400; 250GB SATA, WiFi, BT, 12.1" touch
    RideRunner; w/ mobilephone.net, OBDMPG, mediaart, RRMedia, DFXVoice and more...
    cmdRR tall skin creator

    86 Pontiac Fiero SE 2m6
    possible carpc install

  2. #1302
    FLAC Dougw133's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    PA
    Posts
    1,245
    Thanks for the reply. I scrapped it. RR was crashing due to Mobilephone.net. When it was installed there was no ini in either profile OR RR/Plugins/Mobilphone.net. One was never created from the installer. Transfer audio at least gets the voice coming through the speakers but no matter what they cant hear me. U have tried swapping the mic to the default sound-card, no luck. Even Cphone with BS doesnt work any better, still cannot hear me. Mic works for everything else however.

  3. #1303
    Newbie
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Kajaani Finland
    Posts
    1
    No succeed to get battery and signal strenghts displayed.

    Quote from debug:
    SETVAR;mobilephone_batterystrength;C:\Users\Rocla\ Documents\RideRunner\Skins\BMW E36\\MOBILEPHONE_BATTERY_.gif
    SETVAR;mobilephone_signalstrength;C:\Users\Rocla\D ocuments\RideRunner\Skins\BMW E36\\MOBILEPHONE_SIGNAL_.gif

    In my screen I see vertical line in place of the number of the image, however it's not visible in my screen when pasted to forum, but if I count characters it's there.

    If I manualy feed number for variable the skin does show correct symbol.

    Quote from BSwrapper:

    08/30/12 22:21:51 Info: Version 3.0.0
    08/30/12 22:21:51 Info: Debug Level= 5
    08/30/12 22:21:51 Info: Application initialised
    08/30/12 22:21:52 Debug: Checking if currently connected to BlueSoleil Server.
    08/30/12 22:21:52 Info: Not connected so initialising.
    08/30/12 22:21:52 Info: Connected to BlueSoleil Server.
    08/30/12 22:21:52 Debug: Looking for bluetooth adapter.
    08/30/12 22:21:52 Debug: Bluetooth adapter found.
    08/30/12 22:21:52 Info: Bluetooth hardware is ready.
    08/30/12 22:21:52 Debug: You have succeeded in getting the phone's handle.
    08/30/12 22:21:56 Debug: Event: 2359 not handled
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 20496.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16401.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: HF-->Cellular Network is available!
    08/30/12 22:21:56 Debug: Requesting Network operator name
    08/30/12 22:21:56 Error: Operation failure
    08/30/12 22:21:56 Debug: Signal strength.
    08/30/12 22:21:56 Info: Service found but needed connecting.
    08/30/12 22:21:56 Info: Service connected
    08/30/12 22:21:56 Debug: Event: 2322 not handled
    08/30/12 22:21:56 Debug: Battery charge.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16402.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 36896.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: HF connection is created
    08/30/12 22:21:56 Debug: ACL link has been established, but SCO link has not been yet.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16403.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 32769.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: Network operator.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16385.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16387.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 201.
    08/30/12 22:21:56 Debug: Extend command is received
    08/30/12 22:21:56 Debug: 08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16393.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: Extend command is received
    08/30/12 22:21:56 Debug: 08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 16394.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 36868.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand command: 32770.
    08/30/12 22:21:56 Debug: ATcommand result: 255.

    Tried 5 different phones, but nothing seems to chance.


    What shoud I do?

    Appologies for bad english

    EDIT:

    BSwapper shows variable 255 for both signals?

    Ascii 255 is "non-breakin space" so that vertical line/non visible sign is logigal, what kind of output BSwrapper should give? 0-100 or 1-5 I presume.

    I just realised that I've had full battery and signal with all phones tested with stationary PC.
    Last edited by Rocla; 08-31-2012 at 02:16 PM.

  4. #1304
    Newbie
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    3

    Atheros

    Hi Guys.

    What the possibilities of making this work for the atheros bluetooth on the sapphire pure e350? I am prepared to pay for the time.

    Thanks in advance

  5. #1305
    Newbie whteglve's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Clemmons, NC
    Posts
    27
    I installed this plugin and it has created nothing but chaos to my RR install. First while installing the plugin it gave an error loading the mobilephone.dll. Then I try to start RR and when I click on the "Music" button it starts the last track that was played. Then locks up RR (in both Carwings Lite and Reborn).

    Here is what I get from the command prompt...

    "C:\Users\Ash>"C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\ v2.0.50727\RegAsm" "C:\CarPC\Ri
    deRunner\plugins\Mobilephone.NET\mobilephone.dll" /tlb:mobilephone.tlb /codebase
    " > registerfail.txt
    Microsoft (R) .NET Framework Assembly Registration Utility 2.0.50727.5420
    Copyright (C) Microsoft Corporation 1998-2004. All rights reserved.

    RegAsm : warning RA0000 : Registering an unsigned assembly with /codebase can ca
    use your assembly to interfere with other applications that may be installed on
    the same computer. The /codebase switch is intended to be used only with signed
    assemblies. Please give your assembly a strong name and re-register it.
    Types registered successfully
    Assembly exported to 'C:\CarPC\RideRunner\plugins\Mobilephone.NET\mobil ephone.tl
    b', and the type library was registered successfully"
    Last edited by whteglve; 09-16-2012 at 11:36 AM.
    Win7, 8GB, i7. 9-1-12 Riderunner. Plugins - RRTMS, DFXVoice, RRFuelPrices, WifiMan. Skin - Reborn.

  6. #1306
    Newbie whteglve's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Clemmons, NC
    Posts
    27
    I was able to get the plugin to install without hanging. Seeing that BlueSoleil doesn't support the original Droid, I guess I can't get it to work right. Although one member uses the Milestone which is the Canadian version of the Droid. Does any one have any ideas?
    Win7, 8GB, i7. 9-1-12 Riderunner. Plugins - RRTMS, DFXVoice, RRFuelPrices, WifiMan. Skin - Reborn.

  7. #1307
    Variable Bitrate sargeants's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    238
    There are a lot of phones that BlueSoleil "doesn't support". I can't recall what I choose as my phone model when using the Milestone/Droid; but think it was just a generic SmartPhone, or maybe I chose some other Motorola device.
    Battery and Signal indicators were never working (sometimes would show 5 even though I was half battery, other times 0) but that seems to be more of a common complaint.

    Have you edited the mobilephone.ini (or the installer) with your bluetooth mac address? What part are you having trouble with? Can you pair it with BS outside of RR?
    03 Hyundai Elantra GT {Worklog}
    HP TC4400; 250GB SATA, WiFi, BT, 12.1" touch
    RideRunner; w/ mobilephone.net, OBDMPG, mediaart, RRMedia, DFXVoice and more...
    cmdRR tall skin creator

    86 Pontiac Fiero SE 2m6
    possible carpc install

  8. #1308
    Newbie whteglve's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Clemmons, NC
    Posts
    27
    During the install I added the MAC address of my phone. It also is paired and connects to BlueSoleil outside RR. I turn on BlueSoleil and then, (after it's paired) I connect it to the PAN. I can't get it to do anything. No calls, nothing. I'll try some different phone models and see if that works.
    Win7, 8GB, i7. 9-1-12 Riderunner. Plugins - RRTMS, DFXVoice, RRFuelPrices, WifiMan. Skin - Reborn.

  9. #1309
    Newbie
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Hello,

    I need some help with MobilePhone.Net and the CarWings Lite skin. Basically, I finally got almost everything working, but in the missed calls/dialled calls/phone book, only the active entry is orange on black - the rest is black on black, which makes finding the right entry almost impossible.

    How would I fix that?

  10. #1310
    Newbie
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    50
    you can change you back image or change the font color in the skin editor

Similar Threads

  1. nGhost 2.0.0 Final is out!
    By tripzero in forum LinuxICE
    Replies: 53
    Last Post: 07-16-2009, 10:16 PM
  2. Bluetooth problems their solutions
    By Clintebb in forum Bluetooth Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 12-26-2007, 09:03 AM
  3. Hello World plugin
    By paulpv in forum CF Plugins
    Replies: 5
    Last Post: 06-08-2006, 11:07 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 04:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •