Page 8 of 134 FirstFirst 12345678910111213141516171858108 ... LastLast
Results 71 to 80 of 1338

Thread: .net Bluetooth Mobilephone Plugin

  1. #71
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    28

    ?

    Humm... I installed the Mobile Phone plugin. I choose the RR Directory and the Skin Directory and it says everything was copied correctly. I checked the menu.skin of the files and it added x,mobilephone to the skin along with changing button 09. However, when I open Ride Runner the skin is all messed up with incorrect sizes for buttons/entire skin, text is in the incorrect place and most of the skin unusable. I'm not sure what happend but I tried this on both the Carwings skin and DFX 4.0 and it messed both of them up. I can't even pick the mobile phone button in order to run a debug.txt... any ideas?

    I did this by running the installer but maybe I should just copy the files to the correct path and add/edit buttons myself... thoughts?

  2. #72
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    809
    well with two of you saying its happening its sounds like a problem. Can you send a screen shot so i can see it and a copy of your rr debug log and your mobilephone debug log.

    Also are you using the bmv2 skin to try it first?

  3. #73
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by lambosprit View Post
    well with two of you saying its happening its sounds like a problem. Can you send a screen shot so i can see it and a copy of your rr debug log and your mobilephone debug log.

    Also are you using the bmv2 skin to try it first?

    Lambo, I copied the appropriate files to the DFX4.0 skin and when asked to replace the old "menu.skin" (which was 3.75 kb or something) with the new "Menu.skin" (1.74 kb) I said no. Everything else copied into place on the skin file and I made sure the Mobile Phone folder was in place in the RR directory (with appropriate files). I then used the DFX button editor and changed the PHOCO to "Load;mobilephone.skin" and added the "x,mobilephone" to the menu.skin. This works and the skin loads as your screen shots.

    I think the problem is that the installer replaces your "menu.skin" to configure the button 9 and add x,mobilephone. On both the skins I was trying they use the button editor so I think changing button 9 messed things up.

  4. #74
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    809
    so just to be clear you have it working now?

    This is always the problem with skins. You need to know what your doing to make it work. If its working for you can you post the exact steps you used so others can follow.

  5. #75
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by lambosprit View Post
    so just to be clear you have it working now?

    This is always the problem with skins. You need to know what your doing to make it work. If its working for you can you post the exact steps you used so others can follow.

    I wouldnt' say I know what I'm doing but I know enough to be dangerous

    As far as I can tell it is working. Skin loads and buttons press as they should. However; I don't believe I have a supported phone. Strange, the Blue Soleil Dialer works for my phone ... does that mean your "wrapper" would work? I'm using a Moto Q.

  6. #76
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by lambosprit View Post
    well with two of you saying its happening its sounds like a problem. Can you send a screen shot so i can see it and a copy of your rr debug log and your mobilephone debug log.

    Also are you using the bmv2 skin to try it first?

    OK, I reloaded everything and did the installer again to show you what I was getting.

    Here is the screen shot of what it does to RR... this is the main screen. The menu looks nothing like I had setup before and the size/etc is messed up.


    Attached is the Debug
    I see that the .dll says most like not registered... I did register it but I will redo the process as others have stated.
    Attached Files Attached Files

  7. #77
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    809
    had a look at the debug and I think you need to do the following (from the troubleshooting).

    Solution 2: You can attempt to register the DLL manually by opening and command prompt and changing directory to ; %WindowsFolder%\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727 then running the command ; Regasm "%PathofRoadRunner%\MobilePhone.dll" /tlb:MobilePhone.tlb /codebase (Include the quotes around the Roadrunner\MobilePhone.dll part)

    Note the /codebase. I found some mention to it in Guino's .net plugin example and found I needed to use it on my car pc.

  8. #78
    Variable Bitrate
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    362
    @SLIVER23:
    It looks like your menu.skin got overwritten. The same thing happened to me the first time I tried the plugin. Do you have a backup of your menu.skin you could replace it with?
    MSI K9N6GM
    1 gig RAM
    8" Lilliput
    Onstar GPS mod
    XM
    Visteon HDZ300

  9. #79
    Newbie
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by barnyard View Post
    @SLIVER23:
    It looks like your menu.skin got overwritten. The same thing happened to me the first time I tried the plugin. Do you have a backup of your menu.skin you could replace it with?
    Yeah, I always back up my menu. As I said before I think the installer overwrites your menu.skin with a new one or modifies it too much for some. I was able to get it working by copying the files and manually making the buttons (no big deal).

    Registering the .dll as Lambo described gets the plugin working (nice work).

    I was hoping this one would work but I guess not for my phone. I don't understand why the Bluesoleil Dialer works great for my phone but no plugins for RR work for the Moto Q

  10. #80
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,170
    Blog Entries
    52
    lambo, nothing should need to be done to menu.skin if you're placing the plugin in RR's Plugins folder. It appears that there's a bug in the installer when adding the x, line but that line isnt neccessary with new rr versions.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. nGhost 2.0.0 Final is out!
    By tripzero in forum LinuxICE
    Replies: 53
    Last Post: 07-16-2009, 09:16 PM
  2. Bluetooth problems their solutions
    By Clintebb in forum Bluetooth Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 12-26-2007, 08:03 AM
  3. Hello World plugin
    By paulpv in forum CF Plugins
    Replies: 5
    Last Post: 06-08-2006, 10:07 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 03:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •