Page 85 of 134 FirstFirst ... 35757677787980818283848586878889909192939495 ... LastLast
Results 841 to 850 of 1337

Thread: .net Bluetooth Mobilephone Plugin

  1. #841
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    Quote Originally Posted by bratnetwork View Post
    Tested it out and got it to work great. Had a few issues on my end with getting my 2 sound cards to play well together, but the plugin works perfectly. I now have all my PCs audio going through my SB Live! 24-Bit USB, but the plugin uses my Andrea USB-SA. The Andrea Superbeam mic is plugged into the USB-SA then the speaker side of the USB-SA goes to my SB Live! input then out to the speakers.
    What "input" did you use for the USB -SA?

    mine failes to connect

    Debug : Wave in device:Andrea PureAudio USB-SA input

    using "Andrea PureAudio USB-SA input"

  2. #842
    Maximum Bitrate bratnetwork's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Haledon, NJ
    Posts
    503
    Quote Originally Posted by swordfishunter View Post
    What "input" did you use for the USB -SA?

    mine failes to connect

    Debug : Wave in device:Andrea PureAudio USB-SA input

    using "Andrea PureAudio USB-SA input"
    Copy it EXACTLY as it appears in your sound settings in the windows control panel. Take out the " input". That will probably fix it. Mine did not say "input" in my control panel setting and I typed with w/o that word and it works fine. I think the input/output words in lambosprit's post was specific to his setup... If I'm wrong about this then let me know and my setup worked by accident then.

  3. #843
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    my debug log is as follows.

    AM:Info : National prefix = 0
    3/25/2010 1:08:52 AM:Info : Using BlueSoleil for phone connection
    3/25/2010 1:08:52 AM:Info : MobileCall.skin: on
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Wave in device: Andrea PureAudio USB-SA
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Wave out device: Andrea PureAudio USB-SA
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:53 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:54 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:55 AM:Info : Trying to connect to phone.
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Updating phoneHandle to : 1871176
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Device handle found is: 1871176
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Wavein successfully changed
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Waveout successfully changed

    no sound from both though.

    Seeing as we both have the same mic, would you mind posting you ini file parameters?

  4. #844
    Maximum Bitrate bratnetwork's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Haledon, NJ
    Posts
    503
    Quote Originally Posted by swordfishunter View Post
    my debug log is as follows.

    AM:Info : National prefix = 0
    3/25/2010 1:08:52 AM:Info : Using BlueSoleil for phone connection
    3/25/2010 1:08:52 AM:Info : MobileCall.skin: on
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Wave in device: Andrea PureAudio USB-SA
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Wave out device: Andrea PureAudio USB-SA
    3/25/2010 1:08:52 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:53 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:54 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Network not available as not connected to phone
    3/25/2010 1:08:55 AM:Info : Trying to connect to phone.
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Updating phoneHandle to : 1871176
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Device handle found is: 1871176
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Wavein successfully changed
    3/25/2010 1:08:55 AMebug : Waveout successfully changed

    no sound from both though.

    Seeing as we both have the same mic, would you mind posting you ini file parameters?
    WaveIn=Andrea PureAudio USB-SA
    WaveOut=Andrea PureAudio USB-SA

  5. #845
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    funny, i got it working without changing a thing.

    But there is no sound output from the andrea card, just input.
    Output is still from my auzentech x meridian, which is the default sound card.


    I think lambo mentioned something about it being alphabetical in selection?

    Voice / calls now working, although it is not as planned as there is no voice cancellation / echo cancellation being done.

  6. #846
    Maximum Bitrate bratnetwork's Avatar
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Haledon, NJ
    Posts
    503
    Quote Originally Posted by swordfishunter View Post
    funny, i got it working without changing a thing.

    But there is no sound output from the andrea card, just input.
    Output is still from my auzentech x meridian, which is the default sound card.


    I think lambo mentioned something about it being alphabetical in selection?

    Voice / calls now working, although it is not as planned as there is no voice cancellation / echo cancellation being done.
    Correct on that there is no echo cancellation... you need the output to be the Andrea card for that to work.

    Try unplugging / disabling your other card and test it to see if it works with just the Andrea card. The thing i notice about the echo cancellation is that it doesn't work right away. It needs to "listen" to whats happening for a few seconds before it know what to cancel. Once you get the conversation going it works great.

  7. #847
    Constant Bitrate
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    156
    it does with the andrea card if my sound card is disabled, it's just not picking it in the ini file when i have 2.

  8. #848
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NZ
    Posts
    7

    Banging my head against the wall!

    Hey guys! What an incredible thread. Ive read it in full and have learnt a heck of a lot!

    Lambo......you're the guru!

    All the others helping solve problems.......we're all in debt to you!

    Now, about my issue. I have installed everything required and have the whole plugin working as it should and as described (This alone has saved me alot of money on an aftermarket bluetooth unit for the car).

    My problem is that when i try to alter the names in the PC.txt file it wont let me save it (see attached screenshot). Im sure this is some stupid little check box i havent checked somewhere in windows but im all out of ideas?

    Does anyone out there have a eureka moment for me?

    Cheers all
    Attached Images Attached Images  

  9. #849
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43
    Quote Originally Posted by kuo View Post
    well that sucks. must be the timing of the command. maybe the call needs to actually be connected before the button is pressed? if that were the case i would say add a wait;X into the command but other than that i'm out of ideas.
    The solution:
    change the answer button to
    "mobilephone_pickup||WAIT;1||mobilephone_transaudi o"

  10. #850
    Newbie
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    43
    I managed to auto trans the audio when dialing a number...
    "mobilephone_pickup||WAIT;1||mobilephone_transaudi o"

    but now, how do i go about placing a call and auto switching to phone?

    my dial button is currently
    "mobilephone_pickup||RADIOMUTE||WAIT;1||mobilephon e_transaudio"

    That doesnt seem to work as apparently i need to transaudio after the call has been answered or maybe after it has started dialing?
    any solutions?

Similar Threads

  1. nGhost 2.0.0 Final is out!
    By tripzero in forum LinuxICE
    Replies: 53
    Last Post: 07-16-2009, 09:16 PM
  2. Bluetooth problems their solutions
    By Clintebb in forum Bluetooth Hardware
    Replies: 9
    Last Post: 12-26-2007, 08:03 AM
  3. Hello World plugin
    By paulpv in forum CF Plugins
    Replies: 5
    Last Post: 06-08-2006, 10:07 PM
  4. How do I use the Base plugin sources ?
    By guino in forum RR FAQ
    Replies: 1
    Last Post: 04-24-2006, 03:43 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •