Page 12 of 17 FirstFirst ... 234567891011121314151617 LastLast
Results 111 to 120 of 161

Thread: Skype Plugin released

  1. #111
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    WooHoo! It is working! When I send a msg from my iPhone from one account to my main account, RR speaks the message perfectly! Very Nice!

    I have the iPhone account set up for the country Germany, and language German. I sent "Guten Tag" and RRSkupe pronounced it as Guten Tag, and did not translate it. This is not that big of a deal for me, as 99.9% of all the messages I receive on Skype are in English.

    The speaking part is fantastic though!

    As for the text to speech, that is working perfectly as well! Very VERY Nice!!!!!
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  2. #112
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    WooHoo! It is working! When I send a msg from my iPhone from one account to my main account, RR speaks the message perfectly! Very Nice!

    I have the iPhone account set up for the country Germany, and language German. I sent "Guten Tag" and RRSkupe pronounced it as Guten Tag, and did not translate it. This is not that big of a deal for me, as 99.9% of all the messages I receive on Skype are in English.

    The speaking part is fantastic though!

    As for the text to speech, that is working perfectly as well! Very VERY Nice!!!!!
    Great. I'm still working on why google doesn't translate but I think thats more of a gimmick than a real requirement. The thing thats really needed is the speech to text and text to speech which work fine.

    I'll make this the official new release then as two people have said it works.

  3. #113
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,868
    How can i to avoid the first message when RR is launched.

    I have tried to change the setting ,
    DebugLevel=4

    by

    DebugLevel=0

    but i have always the message.

    Thanks


  4. #114
    Maximum Bitrate
    Auto Apps:loading...
    lambosprit's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    UK
    Posts
    786
    Quote Originally Posted by pierrotm777 View Post
    How can i to avoid the first message when RR is launched.

    I have tried to change the setting ,
    DebugLevel=4

    by

    DebugLevel=0

    but i have always the message.

    Thanks

    have you installed the version from the first post. I thought i'd removed that message. Do you get french debug logs?

  5. #115
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,868
    I think that is the last the 1.8 .

    I had downloaded this version in other post than the one.

    I have unistalled and reinstalled the last 1.8 from the post 1 and the message doesn't exist .

    Thanks

  6. #116
    Maximum Bitrate DaveDog's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Greenacres, WA
    Posts
    604
    I can't get this plugin to work on my XP test machine. It freezes RR solid. debug.txt file offers no help.

    I'll try it on my Win7 truck machine.
    TruckPC - gutted, being used for test setup
    BoatPC - All in 1 in cuddy, N7 using VNC on dash, RR
    BlazerPC - Nexus 7 with Timur's USBROM

  7. #117
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,723
    Blog Entries
    1
    When you start RR, maximize skype form the tray, and see if it is asking you for permission for RR to use it. If it is, authorize it and all should be well.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  8. #118
    Maximum Bitrate DaveDog's Avatar
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Greenacres, WA
    Posts
    604
    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    When you start RR, maximize skype form the tray, and see if it is asking you for permission for RR to use it. If it is, authorize it and all should be well.
    Thanks John! That was the issue. Had to go a little different route. I minimized skype to the taskbar, then was able to bring it up from RR using alt+tab. Authorized permission, and all is good.
    TruckPC - gutted, being used for test setup
    BoatPC - All in 1 in cuddy, N7 using VNC on dash, RR
    BlazerPC - Nexus 7 with Timur's USBROM

  9. #119
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bodø¸, Norway, Norway
    Posts
    33
    Same as above, only on Win7. RideRunner now authorized but that only got me this message:
    "Another Application (RideRunner.exe) is attempting to access Skype, but we are unable to respond. Please try to restart the application."

    I've got .net and the RRSkype installer seemed to be doing just fine. Trying to make this work on the default carwings skin.

  10. #120
    Newbie
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Bodø¸, Norway, Norway
    Posts
    33
    Also can't find the SKYPECALL.SKIN, which it is supposed to load when it recieves calls.

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 05-28-2009, 04:18 PM
  2. Replies: 63
    Last Post: 03-10-2009, 08:49 PM
  3. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 09:55 AM
  4. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 09:26 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •