Page 20 of 53 FirstFirst ... 101112131415161718192021222324252627282930 ... LastLast
Results 191 to 200 of 529

Thread: Vehicle Maintenence Plugin

  1. #191
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    using todays date for last time maintence is done solved the problem in my case

    the only problem in that is that the plugin cant figure out when the maintence is due next time only if you pass the km interval first

    still i see some $ for prices... could they be changed to a string in the ini ? in that way you can quickly set it to or whatever you want

  2. #192
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    *BUMP* any that has encountered the same thing? ie useing todays date everything is ok but if you use a date in the past then it dont work

  3. #193
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Getting some weirdness here...

    Is there any reason why my Fuel Log.ini looks like this:

    Code:
    9/23/2009 7:17:47 AM
    Jennie's Playlist
    Good Enough
    Drones
    Hate Me
    Boiler
    It'll Be Ok
    Defy You
    Never There
    Let It Die
    Gone Forever
    Just Like You
    I Hate Every
    All my fuel log data is gone...
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  4. #194
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    is that a music playlist? It appears some other plugin has intercepted the fuel lost custom lists data with its own.
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  5. #195
    FLAC Sal R.'s Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Sun Diego
    Posts
    1,448
    Quote Originally Posted by Sonicxtacy02 View Post
    is that a music playlist? It appears some other plugin has intercepted the fuel lost custom lists data with its own.
    It looks like the tagcache.ini entries of my current playlist...at least, part of it.



    Code:
    9/23/2009 7:17:47 AM
    Jennie's Playlist
    Good Enough
    Drones
    Hate Me
    Boiler
    It'll Be Ok
    Defy You
    Never There
    Let It Die
    Gone Forever
    Just Like You
    I Hate Everything About You
    Fine Again
    Ex's and Oh's
    Pushing Me Away
    I Don't Care
    Comfortable Liar
    Last Resort
    Not Listening
    Voices
    You Give Love A Bad Name
    Stay in Shadow
    Forfeit
    Blow
    Animal I Have Become
    Worth Dying For
    Love Song
    Revenge
    Love Hurts
    Cry Me A River (Remix)
    Faint
    One Step Closer
    Lying From You
    Hit The Floor
    Easier To Run
    Figure.09
    Shut Up
    Scared
    Holier Than Thou
    Snakes
    I Don't Love You
    Pain
    Every Word Is A Knife In My Ear
    I Don't Think I Love You
    Pico-ITX / XP Home with EWF-HORM / RR v12/02/2009 / Winamp v5.13 / RRMedia v1.2.2

  6. #196
    Super Moderator
    Auto Apps:loading...
    JohnWPB's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    West Palm Beach, Florida
    Posts
    4,703
    Blog Entries
    1
    Sonic, just ran into a problem that took some tracking down to narrow it down to the RRVM plugin. Each plugion needs to be moved out of the plugins folder one at a time, start RR, try a plugin with a slider, rinse and repeat

    The RRVM plugin is preventing sliders in any other extension plugin from working

    You probably just used the old Extension example source code. Quite a few changes were made to help prevent plugins from interfering with each other.

    In your plugin source, in the sliders section, you need to make sure you have this line:

    'This tells RR that the Slider was not processed in this plugin
    ReturnSlider = -1

    You may have something that looks like this if it is older code:

    ReturnSlider = 1000! * Val(Format(Time, "SS"))

    ElCamino had this in his YouTube! Plugin, (Mentioned HERE in post# 85) and it prevented sliders from working for any other plugin. He changed that line in the source, and all was well.
    Front End of Choice: Ride Runner (Is there anything else??? ) & Powered by the DFX5.1 Skin Available in the Mobile App Mart

    My Fiero Build Thread

  7. #197
    Raw Wave pierrotm777's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bordeaux, France
    Posts
    2,852

    Language option

    Is it possible to add a language option in your RRVM plugin ?

    Thanks , It run very well for me

  8. #198
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by Sal R. View Post
    It looks like the tagcache.ini entries of my current playlist...at least, part of it.


    i have no idea how one list got mixed in with another.. i'll check the name of the array that holds the fuel log perhaps it matches something in RR or another plugin.


    Quote Originally Posted by JohnWPB View Post
    Sonic, just ran into a problem that took some tracking down to narrow it down to the RRVM plugin. Each plugion needs to be moved out of the plugins folder one at a time, start RR, try a plugin with a slider, rinse and repeat

    The RRVM plugin is preventing sliders in any other extension plugin from working

    You probably just used the old Extension example source code. Quite a few changes were made to help prevent plugins from interfering with each other.

    In your plugin source, in the sliders section, you need to make sure you have this line:

    'This tells RR that the Slider was not processed in this plugin
    ReturnSlider = -1

    You may have something that looks like this if it is older code:

    ReturnSlider = 1000! * Val(Format(Time, "SS"))

    ElCamino had this in his YouTube! Plugin, (Mentioned HERE in post# 85) and it prevented sliders from working for any other plugin. He changed that line in the source, and all was well.
    i KNEW it needed to be fixed i just plain forgot about it. Its fixed now though and available at the download link

    Quote Originally Posted by pierrotm777 View Post
    Is it possible to add a language option in your RRVM plugin ?

    Thanks , It run very well for me
    While i've got the source open (and have time) i'll take a look at doing that. The labels will still be named the same, but the resulting values will be based in $ISUNITS$. I will need testers for this stuff because my 90 day update window is up and dont feel like worry about finding a unbroken substitute at the moment
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

  9. #199
    Maximum Bitrate boelle's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Odense, Denmark
    Posts
    685
    Quote Originally Posted by boelle View Post
    *BUMP* any that has encountered the same thing? ie useing todays date everything is ok but if you use a date in the past then it dont work

  10. #200
    Mo' Programming Mo' Problems
    Auto Apps:loading...
    Sonicxtacy02's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Woodbridge, VA
    Posts
    8,168
    Blog Entries
    53
    Quote Originally Posted by boelle View Post
    3 bumps to ask the same question? Isnt it obvious noone else has reported the problem? Care to provide a debug.txt of it happening? What skin and RR version? What method do you use to enter your date data? What language settings do you use. You havent given a real great description of whats happening and what you're doing when it happens
    mp3Car.com Senior Tech Blogger (Want a product reviewed? Contact me.)
    Find my plugins on the MP3Car App Store!
    Follow Me on Twitter or Facebook
    Live mp3Car Facebook Chat

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 05-28-2009, 03:18 PM
  2. Replies: 63
    Last Post: 03-10-2009, 07:49 PM
  3. pc reboot on sd startup
    By duanes7 in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 12-14-2007, 08:55 AM
  4. IRMAN plugin
    By knyarko in forum StreetDeck
    Replies: 3
    Last Post: 01-05-2007, 08:26 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 06-11-2006, 05:49 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •